Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

BABYSHOWER

Idag hade vi babyshower för Isabella! Jag hade ordnat massvis innan och tillsammans med Elaine, Fanny och Johanna så lyckades vi överraska Isabella ordentligt!

Jag ville hålla den enkelt men fint och därför hade vi lite ”afternoon tea” tema med massa olika juicer och smoothies från Brämhults. Till det åt vi hjärtformade macarones, chokladmoelleux, mini-crossiants med olika sorters sylt till samt en marängtårta. Det kommer från Picard, enkelt och smart. Allt är fryst från början, så bara att tina upp eller köra i ugnen. Croissanterna blev bättre än de i butik!  För att dekorera så köpte jag helt fanatiskt pynt som kommer från Myperfectday.se. Underbara ballonger med texten ”Its a Girl”, ballonger fyllda med konfetti, små cake toppers till macaronesen, en ”Its a Girl” vimpel, harleqin muggar och tallrikar osv. Så fint blev det! riktigt nöjd, så vackert och pastelligt!

IMG_2410.JPG

IMG_2437.JPG  IMG_2407.JPG IMG_2398.JPG

P3150977

Ser ni blöjtårtan till vänster? Jag har gjort den! Så enkelt och kul! Perfekt att ge bort som present. Vill ni ha en guide? Jag har förutom blöjor även en dregglis och tygväska från softgallery i tårtan, och en glassformad skallra!

Innan cellofan, och toppdekoration!

Isabella fick även en skötbädd att ha med sig i väskan i babyshower present till lilla S. Den kommer från Softgallery och är nog i mitt favoritmönster just nu. Lilla S fick även en hel låda med rosetter från ByEngberg och lite söta leopardkläder från MarMar.

IMG_2425.JPG

Underbar eftermiddag med vänner. Ovan ser ni när vi gissar omkretsen på Bellas mage! Väldigt kul, Elaine vann!

Ha en härlig kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.