Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Bundgaard/Plea AW15

Hej fina läsare! Värst va snabbt tiden går! Denna vecka bara flög förbi. Helt galet, men skönt! Helgen är nästan här!

Jag måste få berätta om ett roligt och intimt event jag var på igår! Det var ett skoevent i skohuset i nacka med danska Bundgaard. Bundgaard gör otroligt snygga och funktionella skor! Ni vet att jag älskar den kombinationen (vem gör inte det?). Hur som så fick jag kika på deras höst och vinterkollektion, men även lite från nuvarande vår. Jag är ju ute efter bra stövlar, och har tänkt mig testa deras. Dem fanns i många fina färger!bundgaard skor stövlar Barnplaggsguiden.se

bundgaard skor stövlar Barnplaggsguiden.se bundgaard skor stövlar Barnplaggsguiden.se bundgaard skor stövlar Barnplaggsguiden.se

På plats tillsammans med Bundgaard fanns även Plea, ett för mig nytt märke. Plea är gjorda i återvunnet material, som exempelvis PETflaskor, och har en väldigt speciell sula som gör att barn enkelt kan klättra, springa, hoppa och leka med dem. Det går även enkelt att byta ut karborrebanden på skorna, vilket gör att barnen själva kan bestämma exakt hur de vill att deras skor ska se ut. Smart och kul sätt att göra varje sko unik! bundgaard plea skor stövlar Barnplaggsguiden.se

Eventets goodiebag var bland de finaste jag fått! Nämligen ett par skor var till mina barn. Aline fick en Bundgaard klassiker och Ian prewalkers! Både Ians och Aline skor är helt min stil och ser väldigt fina ut! Längtar till att få använda dem i höst!

Tack för ett fint event!bundgaard skor stövlar Barnplaggsguiden.se

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.