Irislights – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Irislights

Irislights är en härlig ljuslinga som jag sett både på Formex, i olika inredningsbutiker och på instagram. Jag har länge varit nyfiken på hur den ser ut i verkligheten och hur man kan använda den. När jag öppnade upp den hemma så slogs jag först av hur härligt det är att man själv får sätta ihop slingan (läs:sätta på bollarna). Det är både kul och gör slingan mer till “min egen” då den blir exakt som jag vill ha den.

Sladden är transparent vilket jag gillar, då man kan hänga slingan på väggen, eller samla ihop den i en stor vas utan att sladden syns och tar plats. Ljusslingan väger inte mycket alls och är perfekt om man vill hänga i barnrummet!

iris lights barnplaggsguiden.se

iris lights barnplaggsguiden.se

Jag har irislights “Endless Summer” som jag draperat på två spikar på väggen, enkelt och snyggt. Här är slingan inte ens tänd, och den är så snygg! Jag gillar inredningsdetaljer med funktion, som denna. När ljusslingan är tänd så ger den ett lagom starkt varmt sken! Vilket är väldigt fint och mysigt. Jag tycker verkligen att slingan gör vår läshörna, dessutom passar den fint till våra golvkuddar från Garbo&Friends som jag varmt kan rekommendera!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.