Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: JNY Design Åre

Hej fina läsare! Här kommer en mini-recension på två klädesplagg från JNY Design. Det är en fleecejacka och en heldress med svampar! Fleecejackan kostar 299kr och går från stl 68 till 116, heldressen kostar 249kr och går från 62 till 92 i storlek. Jag älskar att det står vem som ritat printet, och att alla tyger är i egen design!barnplaggsguiden.se JNY

Storlek: Jag tycker att båda plagg är normala i storleken, möjligen så är fleecejackan lite liten men inte så mycket att man ska ta en stl större för att få plats! Heldressen har inte för smala ben som jag annars upplever att många av dem har.

Material: Heldressen är i ekologisk (GOTS) certifierad bomull och är av väldigt fin kvalitet! Fleecen är 100% polyester, men även den är riktigt fin kvalitet, tätt och skön, känns verkligen varm och mysig.

Tvätt: Båda plagg ska tvättas i 40°C och bör inte torktumlas. Jag har tvättat båda plagg ett flertal gånger och tycker att kvaliteten är utmärkt! Plaggen håller både form och färg. På heldressen så finns olika färger på en svart bas, men även här så håller sig färgerna väldigt fina, ingen färg blir ”trött” och solkig.

barnplaggsguiden.se JNY barnplaggsguiden.se JNY

Jag är väldigt nöjd med både passform, färger och formen på dessa plagg! De är härligt lekfulla och fina, till ett bra pris dessutom! Värt att ta sig en titt hos JNY Colourful Kids tycker jag!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.