Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

House of Rym

Häromdagen fick jag upp ögonen för ett nytt märke, House of Rym. Det är ett innovativt skandinaviskt märke som tillverkas i Tunisien. House of Rym har nu skapat Tiny House of Rym som är deras barnavdelning med supersöta filtar, kuddar, koppar och även en vimpel! Produkterna kan köpas i slutet av mars!

barnoplaggsguiden.se house of rym barnoplaggsguiden.se house of rym

Jag älskar det lilla ansiktet och att produkterna känns lekfulla och speciella. Det är inte något jag sett innan och det är uppfriskande. Härliga mönster och färger!

barnoplaggsguiden.se house of rym barnoplaggsguiden.se house of rym

Filten är i lite tjockare 100% bomull. Kuddarna är i 100% bomull med polyester fyllning, de är väldigt väldigt mjuka och mysiga att både ha i sängen och att leka med! Fint tips till er som är ute efter lite ny barnrumsinredning!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.