Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Enligt BVC

Är det dags att sluta nattamma Ian, och ge honom mer mat på dagarna. Då kanske han sover bättre? Jag vet inte riktigt om det kommer vara det lättaste. Med Aline så var vi sjukt ”tuffa”, hon sov i egen säng, sov tidigt hela nätter och slutade äta på natten vid 6 månader. Denna gång är det helt omvänt, Ian sover på mig, jag ammar typ hela tiden, han sover pissigt och vill helst amma på dagen med. Mat är inte riktigt hans grej, men vi jobbar på det! (Bambino kommer och ska lära mig göra pureer!)

Aja, känns trist, men drömmer mig bort med ett vackert bedset från Garbo&Friends!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monika

    Det är precis samma sak för våran lilla dotter och jag tror dom är nästan jämngamla 🙂 Så det vore kul om du gör ett nytt inlägg ifall något ändras och vad ni testar.

    Tack för en fin blogg 🙂

    1. barnplaggsguiden

      Tack snälla!! Hoppas det blir bättre 🙂 jag håller dig uppdaterad 🙂 va kul! Ian är snart 7 mån 🙂 Augusti barn 🙂 det händer mycket med dem nu! Kram

  2. Malin

    Äh. BVC har inte svaren på allt. Ian kan säkert vara som Linné, en liten en som vill vara nära. Som vill känna trygghet. Vi har med kämpat med maten, Linné har inte velat äta puré oavsett vad vi gett. Jag läste av en slump om en metod där man ger mat i bitar direkt, vi testade vår egen variant och det funkade! Nu äter han typ det vi äter, vi lägger det på han brickbord och sen pillar han själv det i sig. Vägrar ff puré! Kan vara värt att testa? ?

    1. barnplaggsguiden

      Ja men tack!! Nej ibland stämmer det inte 🙂 alla är ju olika, men åhh man blir lite nojig! Ska testa att ge honom bitar:) tack för tipset! Kram på dig! Älskar din insta!?