Fleecetips! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Fleecetips!

Det har efterfrågats fleecejackor/tröjor som inte är i skrikiga färger! Här kommer en som jag tycker är riktigt fin, ljus puderrosa och riktigt varm! Påminner om en vindfleece (kan vara det men jag är inte helt säker) i lite styvare tyg! Dyr som attan men värd varje krona, när du dessutom kan sälja den vidare! Vi har köpt den för andra året i rad! Finns bla hos ByEngberg.  De finns även i andra färger som grön, mörkblå och ljusblå!

Förlåt för dålig uppdatering, men det är väldigt mycket feber och hosta här hemma! Sköt om er alla!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.