Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Dregglisarnas topplista!

Hej på er! Jag hoppas alla har det härligt och bra och njuter av en semla eller tre! Jag ska snart ta mig ut (är otroligt, sinnesjukt trött idag) och köpa semlor! Men först vill jag gärna dela med mig av min topp 5 lista på dregglisar! När jag har gjort den så har jag mest i åtanke hurvida de fyller sin funktion – att hålla bebis torr, därefter kommer design!

1. Bästa bästa! Är den från Pippi. Den är prisvärd, lagom tjock med dubbellager tyg, finns på många ställen och håller bebis torr! Pris: 4 pack för 119kr, 1 för ca 35 kr. Håller sig fina länge, klarar många tvättar.

Scarfs-haklappar 4-pack cerise, rosa, ljusrosa, offwhite

*

2. Elodie Details, dyr, men jäkligt bra! Pris: 79 kr. Har en bra form som liksom fångar dreglet innan det hinner smita och smetas runt. Lagom stor, och har en mjuk fleece under, även denna håller bebis torr!

*

3. Dregglis från Hummel! Pris: ca 45 kr. Har även denna en riktigt bra form, och hur blöt den än blir verkar det inte läcka igenom. Jag gillar att den, som många andra av de ovan, har tryckknappar i två lägen!

4. Lasse Liten dregglis, även denna har fin och smart form och är sydd i dubbeltyg. Går att få i olika tyger då dessa sys för hand! Pris: 99 kr. Lite dyrare än andra! Stort plus för den mjuka mudden, inget som skaver eller stör!

5. Noa Noa dregglisar! Kostar: 119 kr för 2 st! Är i bomull med ett plastigt innelager som definitivt ser till att det inte läcker igenom! Bra form, men kan bli lite solkiga efter flertalet tvättar!

Bib

 

Nu vill jag även sticka ut hakan lite, med risk för att bli utskälld, och säga att jag inte alls kan rekommendera eller gillar Newbies dregglisar. Två anledningar till detta! De är för ”smala” i formen, så mycket dreggel hamnar utanför och på kläder, och de är endast gjorda i ett lager tyg, vilket innebär att de läcker igenom väldigt fort. Däremot är de fina till utseende, men som sagt, inget jag kan rekommendera att köpa!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Håller med om att Elodie och Pippi är riktigt bra medan newbie är helt värdelös! Vi har bara använt newbie för att matcha kläderna när barnen inte dreglat så mycket. Våra barn har i princip bara dreglat när de haft tänder på gång.