Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vindfleecens vindfleece från Polarn O.Pyret

Jag kan inte ens säga hur många gånger jag fått mail från er, med tips om Polarn O.Pyrets vindfleece. Jag hade nämligen inte testat den, varit lite anti. Känt att ja, ja, den är bra, jag vet det. Då visste jag inte vad jag vet nu. Att det är helt underbar, så grym! Ångrar mig redan att jag inte köpt den tidigare. Det är ett otroligt bra plagg. Jag rekommenderar att man använder den nu, under overall om det är kallt. Sen är vindfleece perfekt under skalkläder, och tillsist, som den är i vår och sommar!

Pris: 399krpolarn o pyret vindfleece barnplaggsguiden.se polarn o pyret vindfleece barnplaggsguiden.se

Vindfleecen sitter bra på kroppen, jag har stl 92 på Aline, den är lite stor i storleken. Jag gillar att den är längre där bak, går ner över rumpan och håller varmt. Perfekt när man är ute, det sista som behövs då är att det glipar i midjan! Jag gillar att fleecen är lite styv, utan att för den sakens skull vara hårt. Den håller verkligen vinden ute, och barnet varmt och torrt, då fleecen har en hög andningsförmåga. En annan bra sak med denna fleece är att den har långa muddar, som kan vikas upp i början för bättre passform, och vikas ned i fas med hur barnet växer. Mudden har även hål för tummen vilket är perfekt för en vantvägrare!

polarn o pyret vindfleece barnplaggsguiden.se
Plats för tummen! Bra, lång ribbad mudd!
polarn o pyret vindfleece barnplaggsguiden.se
Ordentligt hakskydd och reflex längst med dragkedjan och även på ryggen!

Här är Ians, den är stl 74, och väldigt stor för honom än. Jag skulle däremot säga att även denna endast är lite stor i storleken, välj storleken som barnet har nu utifrån centilong, eller gå in i butik och prova! Plus för att overallen har möjlighet att vika över både armar och ben även i storlek 74! Perfekt då det verkligen förlänger plaggets livstid! Jag kommer nog använda denna på Ian hela våren och en bra bit in i sommaren! Jag gillar att overallen har två dragkedjor, enkelt att öppna upp och ”plocka” ut barnet, och bra om man vill öppna upp lite när det blir varmare! Blir enkelt att ta på och av!

Detta är Polarns nya vindfleece overall och den är så snygg. Den har mjukt trikåtyg på insidan och fleecen är i återvunnen polyester. Haksydd och löstagbarhuva finns även på denna! Jag rekommenderar detta plagg som ett perfekt första plagg till en nyfödd! Oavsett årstid!

IMG_0586.JPG

polarn o pyret vindfleece barnplaggsguiden.se
Fina detaljer och dubbla dragkedjor

Pris: 599kr

Tvätt: 40°C maskintvätt

Bonus: Har högt andrahandsvärde och säljs enkelt vidare på facebook, tradera, blocket eller hos PO.P

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erik

  Hej bilden på vindfleecen st 92 vad är det för färg? Min dotter hade exakt samma färg men jag har jättesvårt att namnge den?

 2. Selma

  Haft overallen, jättebra. Men ogillar den ”styva” känslan i fleecen. Sedan tre år är favoriten istället en primaloft jacka från isbjörn som används som förstärkning på vintern o ensamt på våren/ hösten eller under regnjacka. Den vi har har använts året runt i snart 3 hela år och är fortfarande jättefin. Barnets absoluta favoritjacka.

  1. barnplaggsguiden

   Ja, förstår vad du menar. Vindfleece, inte alla, men många är ofta lite styvare! Jag gillar det, men primaloft från Isbjörn är ju sjukt smart att använda på samma sätt som fleece! Härligt!!

 3. Hanna

  Hej! Tack för en bra blogg, har precis hittat hit 🙂
  Måste fråga, min tjej har precis växt ur sin overall och jag är alltså på jakt efter en ny. Har hittills tänkt att det är ”onödigt” med polarns eftersom det snart (??) är vår men nu blir jag lite sugen ändå. Nu kör vi ju åkpåse men tänker att den blir toppen sen även utan åkpåse? Eller? Hon har precis börjat ha 68, tror du 74 blir bra då?

  1. barnplaggsguiden

   Hej! Va kul! Tack för att du läser 🙂 Menar du fleeceoverallen? isf, ja! Tycker absolut du kan köpa en i stl 74, den kommer va stor på henne, men hon växer i den och kommer definitivt kunna ha bara den och nån fin mössa i vår 🙂 sen kanske även lite på en sval sommarkväll 🙂

   1. Hanna

    Ja jag menade overallen 🙂 vi har en vindfleecejacka från polarn också så det blir det ju bra med en overall som komplement tänker jag! Tack för svaret, då kör vi på en sån 🙂