Recension: Crocs Vinterstövlar! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Crocs Vinterstövlar!

Hej alla!

Som ni vet så är vi testfamlilj för Crocs, vi är alltså en del av Crocs Test Squad! (kolla på #crocstestsquad på instagram). Det innebär att vi testar tre par skor nu under vintern. Här kommer min sista recension av Crocs, sist ut är vinterstövlarna!

Passform och Storlek/ Aline: Alines skor är jag otroligt nöjd med, de är så lätta, väger knappt någonting. De sitter bra på foten och är normalbreda. Jag upplever dem som normala i storleken, varken små eller stora. Här rekommenderar jag i vanlig ordning att kolla på innermåttstabellen! Stort plus med dessa skor är att de är enkla som bara den att sätta på. Man sätter bara ner foten, som enkelt glider ner. För att sen hålla värmen bra har skon en dragsko vid vristen som man dra åt när foten är nere i skon. Så enkelt och smart! Inga jobbiga snören eller kardborreband som inte håller.

crocs test squad barnplaggsguiden.se crocs test squad barnplaggsguiden.se

Sheila & Rasmus:  Jag upplever skorna som lite bredare än normalbreda, tex: det finns plats för en tjockare socka, vilket jag tycker är bra när det kommer till vinterskor! Skorna är i dubbelstorlekar, vilket jag ofta tycker är lite klurigt. Jag upplever att våra skor, mina och de Rasmus har, är som den mindre av de två skostorlekarna. Exempelvis så är mina skor mer som stl 36 än stl 37. Skorna är lite jobbiga att sätta på då jag tycker att snörningen är hård och skon är rätt fast i sig. Däremot så är det inte så konstigt då det är vinterskor som både håller bort vatten och kyla!

Bekvämlighet: Alla skor är lätta att gå i. Alines skor är desutom mjuka och inte så stela som jag upplever att många vinterskor till barn är.Jag tycker verkligen att barnskorna är superbra och några jag varmt rekommenderar! Jag tycker de är snygga och de finns i flera härliga färgsättningar.  De sitter otroligt bra på foten och Aline kan ta på sig dem själv! Alla skor är väldigt sköna att gå i och håller värmen även i många minus! Ingen av oss har blivit blöta om fötterna utan de är verkligen vattentäta! Något jag tycker är väldigt viktigt när det kommer till vinterskor! Däremot så andas de inte så bra och man kan bli lite svettig!

Nedan ser ni mina, Aline och Rasmus skor. Mina och Rasmus skor heter AllCast Waterproof Duck Boot och Alines heter Kids’ Crocband Iridescent Gust Boot

crocs test squad barnplaggsguiden.se

crocs test squad barnplaggsguiden.se

Vattentålighet: Alla skor är vattentåliga och har även hållit värme bra vid användning. Jag är verkligen nöjd och både jag och Rasmus tycker att skorna är överraskande tåliga och täta. Jag har varit ute i pölar och slask och det läcker ingenting!

crocs test squad barnplaggsguiden.se

Jag tycker mina och Rasmus skor var mindre i storleken än förväntat, se till att kolla innermått eller välj en storlek större om du står och velar. Våra skor var lite svåra att få på sig, men de var värt det när de väl var på! Varma och riktigt sköna skor, som desutom inte var för tunga! Förhållandevis lätta för att vara riktiga vinterkängor! Alines skor är verkligen toppen och helt klart mina favoriter!

Maila gärna, eller kommentera om ni undrar något mer som jag inte skrivit om! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Hej jag har köpt barnmodellen till mina barn, men fick frågan av dagispersonalen om dom tål torkskåp? Skulle du tro att dom gör de?