Barnens ömtåliga hud – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Barnens ömtåliga hud

Hej!  Några ville ha lite tips om hudvård och krämer till barn! Så jag har testat några! 

Tänkte visa er min favorit, barnens nya mirakelkräm. Den kommer från Burts Bee och heter Multipurpose Ointment. Det är en mångsidig och helt naturlig vardagsprodukt för mamma och barn. Den går att använda både som återfuktare och för tex en röd blöjrumpa. Jag smörjer in Alines kinder på kvällen då de är lite torra och fnasiga efter lek och bus ute med föris. Jag själv smörjer mina läppar med den!  

Från samma märke, Burts Bee kommer en skön och vårdande babyolja, som doftar så gott! Även den är helt naturlig och passar både i bad och direkt på huden!  Vi använder den när barnen badar! Efter smörjer jag hela Alines kropp med lotionen, den är härlig och går snabbt in i huden! 

Jag gillar alla deras produkter och älskar att de är 100% naturliga! Verkligen gjorda för barn och deras ömtåliga hud! Så tips från mig, testa dem, eller iaf deras Multipurpose Ointment (min favo) Har ni någon favorit? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Åh nu måste jag få tipsa om mina favoriter som jag använder både till mig själv och till min son från Maria Åkerberg.
  Underbara helt naturliga produkter som verkligen fungerar.

 2. Jonna

  Hej!
  Vilken fin blogg du har!
  Mina favoriter är produkter från ME ( Marja Entrich), superbra badolja till små barn!