Recension: Lasse Liten Barnkläder – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Lasse Liten Barnkläder

Hej alla! Tänkte följa upp med en recension på Lasse Litens barnkläder! Nu har här använts och tvättats och jag känner mig redo att berätta vad jag tycker!

Material: Jag har testat Heart leggings, Bobbo dregglis och Snöängel tunika! Tunikan är i 100% ekologiskt bomull, leggingsen är i oeko-tex bomull och dregglisen är i bomullsjersey och en mudd med en tryckknapp bak.

lasse liten barnplaggsguiden.se

lasse liten barnplaggsguiden.se

lasse liten barnplaggsguiden.se

Passform: Jag tycker att leggingsen är normala/ stora i storleken. Jag har en smal tjej där leggings ofta är lite pösiga, som även dessa var. Däremot finns det en stor fördel med att köpa av någon som syr plaggen själv, det vill säga att man kan be Anna att sy dem så att det passar just ditt barn.

Tunikan är normal i storleken och även dregglisen. Båda plaggen ska ju sitta lite löst, och jag tycker att det viktigaste är att de inte sitter åt för mycket eller skaver någonstans, vilket jag inte upplever att de gör!

Kvalitet: Bra kvalitet, håller ffärgen flera tvättar i rad. Bilderna jag tagit är nu, efter tvättar och jag tycker att alla plagg är i fint skick. Även det vita, som annars lätt kan bli lite dassigt har hållit sig bra. Alla plagg har även behållt sin form fint, tunikans råa kanter drar ihop sig lite och rullar upp, och leggingsen har även dem dragit ihop sig, men efter någon timme användande så är de som nya igen. Det är fullt normalt att plagg blir lite “tvättstela” och inget fel alls. Jag tycker att det är bra kvalitet och att det är välsydda plagg! Inga fula sömmar, inga trådar som sticker ut utan det är riktigt fin finish på plaggen!

Pris: Dregglis: 99kr, Leggings: 229 kr, Tunika 249 kr

Det jag gillar med detta märke är att jag tycket att sömmerskan Anna är nytänkande och skapar vackra plagg med lite nya former. Så som tunikan, otroligt vacker form och härligt material. Jag har inte sett så många liknande tunikor och tycker att hon gör fin kläder som passar barn väldigt bra! Stor eloge även för dregglisen som är så fin! Otroligt mjuk och skön att ha på sig och håller Ian torr, samtidigt som den är fin och har en vacker färgsättning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.