Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Batman! Och Hummel!

Idag har varit en härlig dag! Mycket traska runt i snön. ( Inte toppen, som jag skrev om tidigare!) Och  en härlig förmiddag med Ian på vårt favorit cafe! Jag brukar inte vara på cafe så mycket men det är speciella omständigheter. Det är nämligen så att vi får våra fönster renoverade just nu, och den starka färgdoften i kombination med att det blir riktigt kallt gör att det är nästintill omöjligt att vara hemma på dagen. Speciellt inte med en bebis!

Idag hämtade jag äntligen ut Ians (och min) Batman poster som låg på posten! Den kommer från Wiho Design och kostar 450 kr! Väldigt fin och grymt snyggt motiv! Den är så fin, skulle nog kunna gå att sätta upp utan att rama in, för pappret är både lite tjockare och matt. Visar en bild när den är uppe!

Vi fick även hem ett recensions exemplar av Hummels barnskor till Aline för att testa! De är rosa och glittriga! Bästa av två världar. Riktigt balla faktiskt! Jag tycker de är nätta och enkla att sätta på trots att de är höga sneakers! Mer om dem kommer, men här är de på! Aline insisterade att testa dem direkt!

hummel barnskor barnplaggsguiden.se hummel barnskor barnplaggsguiden.se hummel barnskor barnplaggsguiden.se

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.