Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Nyhet: Gravidväska

Hej mamas och blivande-mamas! Idag har vi en sista sjukstugedag här hemma. Alla är pigga och glada men jag vill vara riktigt säker på att Aline är helfrisk innan hon får gå till föris igen! Mysigt att ha båda barnen hemma! Nu sover dem och jag tänkte passa på att skriva lite om Gravidväskan! Det är en produkt som lekmer.se tagit fram. Det är alltså en väska fylld med produkter och erbjudanden inför ankomsten av bebisen. Jag gillar produkter som ska underlätta för nyblivnaföräldrar och jag tycker denna är en sådan! Man köper väskan för 499kr och får produkter och rabattkoder för ett värde av 8500kr.
Det finns tex en rabattkod på 50% för en boob fastfood amningsbh!

En stilren skötväska fylld med produkterna som behövs under graviditet, inför förlossningen och barnets första månader. Dessutom mängder av exklusiva värdecheckar med rejäla rabatter på bland annat babyskydd, barnvagnar, barnsängar och barnkläder. 

Jag gillar upplägget, speciellt om man är förstagångsföderska och inte har något hemma. Det är mycket att köpa inför en bebisankomst, däremot så ska man inte glömma att man kan köpa saker allteftersom, så man inte handlar saker man inte behöver/får användning för!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Flitigaflisan

    Låter toppen! Väntar mitt 3:e barn och skulle vara tacksam om jag fick rabattkoden på barnvagn av dig?! ? Så slipper jag köpa hela väskan för en rabattkupong…

  2. Sara Hansson

    Wow! jag gillar detta! synd att den kostar nästan 500 kr men åh andra sidan är det inget jämfört med vad man brukar spendera.
    Fint innehåll!