Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Gårdagens Formex!

Gårdagens Formex var helt underbar. Jag var med härliga Katarina som driver Mini-Mansion. Även hon hade med sig sin son vilket var kul!

Det är så kul att se nya märken, plagg och barnprodukter. Det är även otroligt inspirerande att träffa andra människor som skapar vackra, smarta saker! Jag hade tänkt att jag skulle gå dit även idag, men jag känner att jag hann med att prata med de flesta, då jag var kvar väldigt sent! Jag blev även rätt trött efter en heldag där så jag ska passa på att mysa med Ian idag. Aline har nämligen ledigt från föris imorgon när vi ska åka till Norge. Har även massor att packa!

För er som ska till Formex så missa inte Littleheart som gör otroligt fina ekologiska sängkläder, filtar, kuddar osv för barn i vackra pasteller,blå och gråtoner.

confetti_Nyheter

Jag tycker även ni ska svänga förbi och kika på vackra skor hos Bobux, en söt och smart docka som jag önskar till Aline hos Rubens barn! Det smartaste jag såg var nog sittstödet att ha i liggdelen från Småfolk! barnplaggsguiden.se

En annan härlig nyhet är att Geggamoja släpper skor, vårskor från stl 23 och upp! Missa inte! Återkommer med SS15 från Geggamoja!!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.