ByEngbergs REA – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

ByEngbergs REA

Okej, jag gick loss. Helt. Jag har varit lugnare och inte handlat på rean, utom en livly pjyamas. Jag brukar nästan alltid handla på rea annars, och med två barn, som växer hela tiden (YES) så finns det ju luckor att fylla. När jag skulle förbi igår och bara kika lite så sprack det. Jag handlade massvis! Mest till Ian men även lite till Aline. Ian verkar ha spurtat, för han har helt hoppat över storlek 62 och gått på storlek 68 istället. Vilket jag inte var beredd på! Så jag handlade nästan bara det vi behöver. Men så bra priser! 52%

Barnplaggsguiden.se
Twist and Tango + MarMar
Barnplaggsguiden.se
Wheat leggings + Mini A Ture
Barnplaggsguiden.se
Mini A Ture
Barnplaggsguiden.se
Mini A Ture
Barnplaggsguiden.se
Pyjamas från Wheat
Barnplaggsguiden.se
Body från Mini A Ture
Barnplaggsguiden.se
Leggings, alla i samma storlek, fast det inte ser ut så! Ett bra exempel på skillanden mellan märken. Mini A Ture, How to kiss a frog och Wheat
Barnplaggsguiden.se
Tröjor MarMar

Barnplaggsguiden.se

Jag tycker verkligen att ni ska spana in ByEngberg rean. Fanns mycket fint från MarMar, Wheat, Mini A Ture osv. Jag tycker det finns mycket fint kvar. Mycket som annars sålt slut! Dessutom har ByEngberg 52% rea!  Tog lite bilder i butiken så ni kan se lite vad som finns kvar! Klicka in annars för att komma till Webshopen!

Barnplaggsguiden.se Barnplaggsguiden.se Barnplaggsguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.