Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

VidunBaby!

Nu har den kommit! Ja!! Som en liten julafton varje gång. Jag älskar det! Denna gång så fick vi hem lite smarta saker, mina favoriter är badboken och bambino smoothie/squeezyskedarna!

barnplaggsguiden.se

Innehållet:

  • Badbok med Lilla Anna.
  • Smoothie Ellas Kitchen – Aline älskade dessa!
  • Äggmaracas från Jabadabado
  • Bambino Squeezy Spoons
  • Shampoo från Burts Bee

Jag har redan testat smoothien och shampoot, båda är väldigt bra produkter! Shampoot är väldigt drygt och bra! Äggmaracasen tror jag kommer gillas och är faktiskt den första vi har från märket Jabadabado. Den ser väldigt fin ut! Sen kommer det bli kul att mata med smoothieskeden när det är dags för mat till Ian. På tal om mat så har jag inte introducerat honom till det än utan istället väljer jag att vänta 2-3 veckor till.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.