Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Strumpköp

Nu har jag hittat dem. Kanske i alla fall. Mina nya favoritstrumpor till Aline är de från Polarn o Pyret, jag vet att ni har vetat det länge, men jag har ändå letat runt och testat massvis. Men jag gillar dem verkligen. Fin passform, bra elastisitet runt vristen, och fina enfärgade. Däremot både älskar och hatar jag halkskyddet. Kommer det rinna bort i tvätten? Bli missfärgat?

Hursom helst återstår det att se! Bra pris tycker jag! Två för 79!

barnplaggsguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Tänk på att inte ha halksockor när det är kallt ute, det blir kallt om fötterna då på något konstigt sätt har jag hört.

    Jag gillar inte halksockor och min son har bara haft 3 par halksockor (han fyller snart 3), och det är fådda sockor.:) Man får en ”onaturlig” gång med halksockor, de liksom stannar foten när man går. Och nej, min son har inte ramlat mer än något annat barn. 😉

    1. barnplaggsguiden

      Tack snälla! Har hört de med, att man kan bli kall om fötterna. Men tycker ibte de är någon större skillnad. Däremot undviker jag det i alla fall när det är under 0.
      det med gången har jag dock inte hört! Viktigt! Ska kolla upp, tycket att Aline rör iaf lika 🙂
      Ha en underbar kväll!

      1. Sofie

        Jag har ett par typ raggsockor som har halkskydd under. Och jag blir jättestel när jag går med dem, för DÅ känns det som om man skall ramla/snubbla till just för det blir lite annorlunda för fötterna.. 🙂 Testade senast nu i veckan o jag kommer på varje gång varför det går lång tid mellan varje gång jag använder dem… hehe

  2. Sara

    Hej!
    Polarn har de bästa strumporna – what so ever! Älskar deras bebisstrumpor (de som påminner om den modellen du visar men för ännu mindre barn) – smalare om vristen vilket ofta minisar är!
    Angående antihalk på strumpan håller det kanon! Min äldsta är 6år och har sparat från honom som nu mitt tredje barn använder (2an har också använt dem). Tvättar dem på 60grader – ibland (läs oftast;) ) slänger jag in dem i torktumlaren med o de fungerar fortfarande prima!! Hela dessutom! Värda varenda krona!!
    Lycka till med era!!