Boktips för åldrarna 6-9år – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Boktips för åldrarna 6-9år

Hej alla! Här kommer lite boktips för er som söker underbara presenter för åldrarna 6-9/10. Jag har försökt sammanställa barnboksklassiker och dessa två är ett smakprov på riktigt fina böcker som passar denna ålder. Tove Janssons Kometen kommer och Astrid Lindgrens, Madicken.

barnplaggsguiden.sebarnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se

Madicken handlar om en liten flicka, Madicken som bor på Junibacken och hennes familj. Följ med Madicken på hennes äventyr med sin syster, deras Alva, och grannpojken Abbe. Fin bok som ger riktigt härlig känsla i kroppen.

barnplaggsguiden.se

Detta är den andra boken av Tove Jansson som handlar om mumintrollen. I denna bok hittar Mumintrollet och Sniff en hemlig stig i skogen som de följer hela vägen ut till havet. I boken träffar vi även Snusmumriken, Snorkfröken och Snorken. Boken handlar om olika faror och är spännande från första sidan!

Jag tycker att alla Tove Janssons textböcker och alla Astrid Lindgrens böcker, exempelvis Bröderna Lejonhjärta och Ronja Rövardotter också är helt fantastiska! Alla böcker har lite bilder i texten vilket kan vara kul och ge läsaren och den som lyssnar en bild av alla karaktärer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.