Veckans Rookie: Lasse Liten – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Veckans Rookie: Lasse Liten

Anna är grundare till barnklädes märket “Lasse Liten”. Ett märke som fokuserar på att skapa mysiga barnkläder med fokus på design och kvalitet. Storleken på kläderna är mellan 50-92, men det går att beställa annat om man skulle vilja det. Det ligger mycket kärlek och omtanke i kläderna och jag tycker att de är otroligt välsydda. Det finns många fina sömmerskor! Detta märke är mycket klassiska kläder med det lilla extra. De försöker att skapa kläder som ekologiska så långt det går och värnar om miljön.

Jag uppskattar verkligen detaljerna, att hon skapar plagg som är vackra och sitter bra och att det känns lite nytänkande med denna djungel av barnkläder. Se tshirten, otroligt fin som både tshirt och tunika, och även dreglisen? Wow. Tycker även att leggingsen men rynkeffekt och mjuk resår, samt det mjuka tyget är ett härligt plagg.

Spana in Lasse Liten HÄR.

barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se

barnplaggsguiden.se

Julstjärna - Klänning

Julstjärna

Nordan - Vinterset

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.