Sjukstuga och Blöjhinken Ubbi – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Sjukstuga och Blöjhinken Ubbi

Hej alla! Förlåt för dålig uppdatering under dagen. Vi har tyvärr ett sjukt barn hemma och en liten kille som kanske också är påväg att bli dåligt. Aline har feber och är väldigt hängig så vi turas om att ha henne tryckt mot oss. Stackars lilla tjej.

Det är mycket spännande recensioner på gång, bland annat blöjhinken Ubbi. Den ska inte släppa ut någon lukt alls, det unika är att den är i stål med en förslutande gummipackning istället för i plast som vanligen suger åt sig otroligt mycket lukt. Man kan använda både vanliga påsar och special påsar till just Ubbi. Spännande att testa, jag är generellt rätt tveksam till huruvida det faktiskt är sant att man inte känner lukten då jag har testar massa olika alternativ.

Den är väldigt fin och finns i många färger!

 - 1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.