Bekvämt och snyggt – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Bekvämt och snyggt

Efter att ha sett OnePiece i verkligheten har jag bara blivit mer såld på konceptet heldräkt. Det är ju så skönt och praktiskt, speciellt på barn. Du behöver inte ha mer än ett plagg på barnet, inget behöver matchas ihop, man kan istället fokusera på att addera fina accessoarer. Jag har gjort några collage nedan, som jag tycker är helt underbara!  Skönt och fint! Jag vill ha en OnePiece med, så jag kan matcha med Ian. Älskar de som är lusekofta inspirerade.  Jag har en rabattkod till mina läsare där nu som ger er 20% rabatt på hela köpet (även vuxen OnePiece!) Koden är: BARNPLAGGbarnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se

Jag upplever dem som stora i storleken. Aline har stl 1,5 -2 år och jag skulle gissa att det motsvarar ca stl 92/98. Bra med växtmån, och tänk på att de ska vara lösa, så jag tycker ändå att ni ska gå på ålder!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.