OnePiece – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

OnePiece

I Oslo, 2007 skapades OnePiece, de ville identifiera och skapa det perfekta mjukis, slappar plagget. Sedan dess har det varit en stor succé med många som kopierat och härmat originalet. Jag har fått hem recensionsexemplar till barnen. Är dessa bättre är kopiorna? Hur sitter de på osv. Först och främst finns det endast tre mönster och typer av OnePiece för barn. Alla är fina tycker jag, men det hade varit kul med fler! Om inte annat så även storsäljaren rosa.

Dessa har vi fått hem:

image image image

Dragkejdan kan öppnas både uppe och nere. På de vuxna kan man dra upp dragkedjan hela vägen upp till toppen av luvan. På barnversionen finns det ett stop, så man inte kan dra upp hela vägen, men dragkedjan går till toppen så det ser ut som att det är möjligt vid första anblick.

Pris: ca 400kr .

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jadelea

    Älskar den blå och var på väg att köpa till min son redan när han låg i magen men den var då slut i lager. Nu med lite barnklädeserfarenhet har jag dock insett att den är ett stökigt plagg för att byta blöja, önskar dem hade satt tryckknappar i grenen. Skall bli kul att höra vad du tycker!