Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tävling – Skötväska

Nu i juletider kan jag inte låta bli att ha en tävling! Jag tävlar ut en skötväska, Aztec Limited Edition från Skip Hop/Lekmer.Den är riktigt fin med många fickor och smarta förvaringsdetaljer!

värde: 799kr

För att delta:

    1. Klicka in på länken HÄR
    2. Svara på fråga – hur många fickor har denna väska?

Kommentera i fältet nedan. Skriv även till vem du önskar vinna!

Slutdatum är till och med 17/12! Lycka till!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda Hedström

    Väskan har 10 fickor totalt 🙂
    Jag önskar vinna denna snygga väska till Ronjas syskon som ligger i magen 🙂 Jag har tidigare haft bugaboo’s läder skötväska och har vart den ända jag fastnat för, men nu när jag såg denna så önskar jag verkligen att den blir våran 🙂

  2. Erika

    Min pojkvän skall snart börja rulla vagn och skulle få denna både snygga och praktiska skötväska med 10 fack. Nuvarande skötväskan uppfyller estetiska men inte praktiska krav.

  3. Ana Kokol

    10 fickor och jag vill vinna till mig själv!

    Snygg och smarta fickor,
    det gillar vi flickor.
    En skötväska ska innehålla allt,
    leksaker, blöjor och till mig lite sött och salt.
    Chic och lätt att montera på vagnen,
    eller strosa runt på stan i handen.

  4. alexandra

    svar: den har 10 fickor!

    Jag skulle så gärna vilja ha denna skötväskan när vÅran lilla kommer nu i januari, den skulle passa retrovagn perfekt! 🙂

  5. Lina Eckerström

    Svar : 10 fack varav 2 med dragkedja.

    Åh denna hade jag behållt alldeles för mej själv. Äger ingen skötväska trots 2 små barn utan får alltid släpa med mej ryggsäck med diverse nödvändigheter. Varför ? Det har inte funnits pengar att spendera på just en skötväska. Med mammapenning, 2 små barn, hus med lån o allt det innebär får slantarna spenderas väl.
    Men jag kan ju såklart hålla tummarna på att vinna en. Det hade vart otroligt uppskattat 🙂

    Ha en finfin dag !

  6. Nina lundberg

    Den har 10 fickor och den skulle gärna vilja hänga på min vagn när jag och Ellie är ute och promenerar. Den är så mkt finare än den tråkiga svarta vi har nu.

  7. Lotta m nio

    Svaret är tio fickor!

    Jag skulle vilja vinna den för att ge den till min dotter Julia.
    Jag har nio barn och hon är den äldsta. Nu till sommaren gör hon mig den stora enorma lyckan och glädjen att bli mormor!
    Så självklart vill jag ge henne en fin, användbar present =)

  8. Jessica Högberg

    Väskan har totalt 10 fack. Bebis på väg och vi har inte köpt skötväska än. Har suktat efter denna länge nu. Skötväskan hade varit perfekt att få i julklapp OCH i födelsedagspresent. Håller tummarna!

  9. Lisa Persson

    Den har 10 fickor varav 2 har dragkedja.

    Önskar vinna den till mig själv då min skötväska är så tråkig.

  10. Matilda Pettersson

    Hej! Är gärna med 🙂

    Svaret är 10 fickor.

    Jag knölar ner blöjor, mat och alltihop i handväskan just nu bara för att jag inte har någon bra skötväska, så denna skulle jag absolut behålla själv. Snygg som tusan är den ju också!

    Håller tummarna 🙂
    Kram Matilda

  11. Susanne söderkvist

    10 fickor. vill vinna för att kunna överraska min sons flickvän som är gravid. hon skulle bli jätteglad

  12. Ingrid

    Hej!
    Väskan har 10 fickor!
    Önskar vinna denna till mig och min man som plussade igår!
    Första bebis och så efterlängtad! Hoppas!

  13. Terese

    Den har 10 fickor.

    Vilket skulle vara helt perfekt för mig som har en 18 månaders tjej och en 3 månaders kille, alltså många saker att hålla reda på så fort vi ska ut!
    Dessutom vore det kul att få ha en så snygg väska 🙂
    Jag har ju inte direkt möjlighet att unna mig själv så dyra och fina saker just nu.
    Håller tummarna!

  14. Mersiha

    hej! denna väska har 10 fack och är SÅÅÅ fin skulle passa SÅ bra till vår fina Buffalo vagn som idag inte ens har en skötväska för jag blev av med min skötväska nyligen på ett fik:( Kram Mersan & Lilla Ejna 1år den 25e

  15. Anna

    Väskan har totalt 10 fack. Jag och min 8 månaders son, Erik, önskar och behöver väskan. Planen var att köpa en skötväska innan Erik föddes, men det blir inte alltid som man tänkt sig…Erik föddes dagen efter jag slutade jobba och sen dess har det minst sagt varit fullt upp och ett väskköp har inte prioriterats.

  16. Semra

    Åh såg inlägget på Instagram vilken tur! Sketväskan jag har idag spillde vi ut blåbärssmoothie i idag o självklart i den stora revan så den åkte i soporna. Hoppas vi vinner denna till oss. Duo väskan har 10 fickor.

  17. linda larsson

    10 fack varav 2 med dragkedja. Jag skulle själv vilja ha skötväskan. Precis fått en liten son. Allt jag har är begagnat efter hans storasyster så vore kul o få nått egwt till eller för honom.

  18. Frida

    Denna super snygga o smidiga skötväskan har 10 fickor!

    Jag skulle såå gärna vilja vinna denna sjukt snygga skötväskan till min sons gudfar som ska ha barn i början på nästa år! ❤️ Vore helt underbart att få ge bort denna till dom ! =) <3

  19. Alexander

    Denna väska har 10 fack, två av dem är med dragkedja. Jag skulle vilja vinna denna för att överraska min sambo som är i slutet av en tung graviditet. Hon kämpar och kämpar med 4 barn, jobbar och pluggar samtidigt. Hon är en klippa.
    Skulle vara så roligt att kunna få ge henne denna väska som är helt i hennes smak 🙂

  20. Maria Lilja

    Skötväskan har 10 fickor totalt! 🙂

    Jag önskar faktiskt att vinna denna åt mig själv då våran är ärvd och börjar bli riktigt dålig. Eftersom ekonomin är riktigt i botten så skulle jag aldrig någonsin kunna köpa en sån tjusig skötväska!
    Håller tummarna såhär innan jul 🙂

  21. Lene Jönsson

    Drömväskan från skiphop har hela 10 fickor/ fack, och varav 2 med dragkedja. Jag vill vinna den fantastiska väskan till min ofödda bebis, som jag väntar och väntar på. Vi har idag gått 1,5 vecka över tiden och allt känns tufft- att få vinna den fina väskan skulle lätta upp livet en aning och ge mig krafter att orka med kommande förlossning! Hoppas hoppas hoppas!

    Delar också inlägget på instagram! Som @systerlene!

  22. Jessica Hultén

    Åh vilken underbar tävling!! ❤️
    Jag önskar jag vann denna till mig och Melvin,vår nyblivna 1åring,som idag har en Vanlig plastpåse istället för skötväska! Byter lätt ut den mot denna goding! En fantastisk julklapp till oss båda! Sen stt kag råkar älska allt som är aztec mönstrat gör det hela liiite bättre oxå!?❤️ vi håller tummar och tår!✊?

  23. Joanna

    10 fack:) önskar vinna denna till mig och maken så vi har en snygg skötväska till vår lilla dotter:)
    @joannaadollarson

  24. Madeleine Wedlund

    Den har 10 smidiga fack!
    Jag hoppas vinna denna till mig själv, en uppmuntran mitt i bebistillvaron, då det mesta bara kastas ner i påsar innan man stressar iväg! Med denna vore jag alltid redo! Hoppas på tur!

  25. Tove

    Väskan har tio fack! Jag skulle faktiskt köpa en sån här fin väska till mig själv i julklapp men det kan jag glömma nu. I förrgår gick vår ena bil (sambons pendlarbil) sönder och igår gick vår andra (familjebilen) OCKSÅ sönder. Maximal otur! Så jag får drömma om en fin skötväska och fortsätta slita på den skruttiga stadium-väskan jag har samtidigt som vi betalar dyra bilräknigar. Därför önskar jag vinna. Kram o god jul!

  26. Christine Carlström

    Wow vilken snygg skötväska. Tycker verkligen inte jag hittar någon snygg skötväska, men nu har jag verkligen gjort det. Tyvärr är den för dyr för mig. Tight budget då maken pluggar och jag är mammaledig. Så numera har jag blöjor och dylikt i min handväska som inte alls passar till vagnen eller är anpassad till barnsakerna. Min som vägrar t.ex. att amma och jag måste ha med mig flaska, termos och ersättning i väskan. Inga bra fack finns för det i min väska, men i denna finns det ju 10 st praktiska fack.
    Hoppas att jag har varit snäll i år och att tomten kommer tidigt 🙂

  27. Mikaela

    Vilken rolig tävling, är självklart med!
    Svar: Den har sammanlagt 10 fickor och jag vill vinna den till min barndomsvän som får sitt första barn i april nästa år. Vi har känt varandra sen vi var små och gick i blöja på dagis , vänner än idag och hoppas att vi följer med i varandras liv enda till ålderdomshemmet.

  28. simon

    Väskan har 10 fack varav 2 med dragkedja.

    Jag skulle vilja vinna denna väskan till min underbara flickvän Alexandra , för att hon skulle verkligen behöva en snygg skötväska som rymmer allt hon behöver ha med sig till våra son William när dem är ute på dagarna.

  29. Emma

    Denna vackra skötväska har tio fickor varav två med dragkedja. Jag vill vinna den åt mig och min dotter Molly på 10 månader i julklapp 🙂
    God jul!

  30. Amelie Alvarsson

    10 praktiska fickor varav 2 med dragkedja.
    Lille Viking vill så gärna ge denna till sin fina mor i julklapp. Pappan är så dålig på det här med julklappar så Viking vill hjälpa honom att ge mamma en fin o praktisk present.

  31. Heloise Lindquist

    Den har tio fack varav två med dragkedjan. Jag vill vinna den då den skulle vara ett snygg komplement till min tuffa briovagn.

  32. Mimmi

    Denna otroligt fina skötväska har totalt 10 st fickor varav två av dem har dragkedja. Den skulle verkligen komma till användning här hemma då den jag har, har gått sönder. Håller tummarna för att jag vinner! 🙂

  33. mikaela

    Skötväskan har 10 fack!
    Jag skulle vilja vinna väskan till min bonusmamma och min nykläckta 20-år-yngre lillasyster. De har ingen skötväska än pga prioriteringar efter dyr IVF och denna väskan skulle de bli lyriska över! 😀

  34. Annika

    Snart får vi pusta ut efter en tid av blödningar och smärta,
    då vi troligtvis förlorade en eventuell tvilling i storlek av en ärta.
    Men kvar håller sig en kämpe i magen,
    som vi kommer få se på UL dan före dopparedagen.
    Vad skulle passa bättre än en väska med 10 fickor till pappan och hans två flickor.
    Matilda ska få ett storasyster och föräldrarna ett till barn.
    Det vill vi gärna fira med en skötväskan under vår julegran!

  35. Sara

    10 fack! Jag vill vara lite egoistisk och vinna den till mig själv, eftersom vi lägger alla pengar på julklappar till barnen, så vore det lyx att vinna denna till mig själv :)!

  36. Helena

    Svar: 10 stycken fack.
    Jag skulle vilja vinna denna underbara och rymliga skötväska till mig och framförallt min son. Vår nuvarande rymmer inte alls allt vi behöver och får därför ha en extra kasse med oss, väldigt tungt och otympligt när jag oftast behöver båda mina händer till min son.

  37. Sandra

    Väskan har 10 fack, varav 2st med dragkedja.
    Väskan vill jag vinna till min sambo som snart ska vara pappaledig med vår dotter. Han behöver en snygg skötväska och denna skulle passa perfekt till barnvagnen!

  38. Josefine

    Skötväskan har 10 st fack. Jag hoppas på att vinna väskan till mig och min son, då den nuvarande gått sönder.

  39. Christina Frisberg

    WOOOW!! Här blir det ordning och reda på grejorna med hela 10 fickor i den askalas snygga skötväskan 🙂
    Ja jag skulle ju bli helt galet glad om jag lyckade vinna den till min dotter så hon får ordning på våtservetter, blöjor, mobil, barnmat, allergispruta, plånbok, klädbyte, en lite pläd, ja herre min je vad allt som ska med när man går ut med den lille goa Matias 🙂
    kramar till alla som vill/törs/behöver. 🙂 <3

  40. Sara C

    Skötväskan har tio fack.

    Jag skulle gärna vinna skötväskan till mig själv. Jag är ute efter en skötväska som har många fack, rymmer ombyte till två barn och dessutom är snygg och stilren. Denna väska uppfyller alla mina kräsna krav 🙂

  41. Alexandra

    10 fickor har den fina väskan.
    Jag önskar vinna den till mig själv, får man vara så självisk? Jag har just nu en läder väska som inte är tänkt som skötväska, den hänger på sista refrängen då jag alltid proppar i för mycket saker för att allt inte får plats. Och jag har bara vart mamma i 3 månader, haha så om ytterligare 3 månader så är nog väskan definitivt sönder :P.

  42. Moa Abrahamsson

    Denna fantastiska skötväska vill jag vinna
    Tills dess att hon kommer, min blivande dotter Minna
    Säg vad som inte får plats i denna
    Med tio fickor behöver man inte lämna något hemma
    Snygg design den dessutom har
    Så man slipper gå och skämmas med vad man på axeln har
    Tänk om jag nu kunde vinna för en gång skull
    Nu när jag knåpat ihop ett rim på gående fot och på isen ramlat omkull

  43. Susanne Andersson

    10 fickor har denna läckra skötväska.
    Denna skulle jag vilja ha till min son eftersom den skulle matcha perfekt till hans vagn som är brun.

  44. Annika

    Svar: 10 fack!

    Jag skulle vilja ge denna till en mkt god vän som precis fått sitt första barn! Pga komplikationer efter förlossningen har mamman behövt åka in 2 ggr för operation vilket hon såklart tyckt varit väldigt jobbigt! Hon e en så himla fin person o unnar sig själv sällan grejer, o ja vet att de har en vanlig sliten ryggsäck som skötväska så hon skulle bli såå glad för denna! Håller tummarna så att ja får ge den till henne! ❤️⛄️❄️??

  45. Sofia Thorsen

    Den super snygga skötväskan har 10 fickor varav två med dragkedja, den har även en praktisk ficka för mobilen.
    Jag skulle vilja vinna denna väskan så jag kan ge den till min vännina. Hon väntar sitt tredje barn och mannen har precis blivit långtidssjukskriven så ekonomin är inte den bästa för dom. Att få en så här fin skötväskan skulle pigga uppe henne rejält inför jul 🙂

  46. Pia Li

    Åh, denna skulle passa så fint till svärdotterns vagn!
    Jag är en nybliven förstagångs farmor (1/12), som hoppas
    kunna få överraska med denna fina skötväska!
    Det är ju så mycket som behövs då det är första barnet!
    Så nu håller jag tummar och tår, för allt vad det går!
    Så att jag henne överraska får! <3 🙂

  47. Sara

    Åh vilken härlig jultävling. Den fina skötväskan har tio fack vilket hade varit helt perfekt till mig och min lilla tjej på 7 veckor. Vi har ännu inte hunnit skaffa någon utan har för tillfället bara en tygpåse med alla hennes grejer. Så en väska med 10 fack hade varit betydligt mer praktiskt för oss. Tack för en bra blogg ?

  48. Sisca

    Den här snygg skötväska har 10 fickor totalt, varav två med dragkedja. Jag hoppas att jag skulle vinna sköttväska som jag har aldrig haft förut till mig och min lillen. Det skulle hljälpa mig att hålla ordning på blöjor och b.la som jag har problem nu. ?

  49. Sara Hansson

    Denna väska har totalt 10 fack varav två med dragkedja. Jag vill själviskt nog vinna den till mig själv då jag går runt med en helt usel väska och inte för mitt liv kan hitta en snygg skötväska. Förens nu! Denna är ju perfekt!!
    Tack för en fin blogg!

  50. saga

    Denna väska har totalt 10 fack varav två med dragkedja! jag önskar vinna den till min syster som ska få barn när som helst! Deras ekonomi är inte på topp, inte heller min, hon skulle bli så glad. och jag med om jag fick ge henne den!

  51. Louise

    Hej!

    Denna skötväska har 10 fickor. Åh,skulle så gärna vilja ge denna till min syster som fick sitt första barn 10 dec. Jag har alltså blivit moster för första gången, till världens finaste lilla kille. Det skulle bli en perfekt julklapp till henne!

    Bästa hälsningar,
    Louise Gustavsson

  52. Andrea

    Skötväskan har tio fickor totalt, varav två med dragkedja. Önskar att vinna den till mig och min sambo. Vi får vårt första barn i februari, en liten tjej, och vi har ännu inte köpt en skötväska. Denna är sååå fin och skulle passa oss perfekt!! 🙂 Smidigt med så många fack så man kan hålla ordning på allt också.

  53. Sofia

    Denna fina väska har 10 fack totalt varav 2 med dragkedja. Jag skulle vilja vinna denna väska och ge den i julklapp till mina två gudbarns mamma, som väntar sitt tredje barn och som precis har blivit lämnad av sin man. Hon skulle bli superglad och jag skulle vara en nöjd och glad gudmor.

  54. Titti S

    Denna väska har 10 fickor totalt, varav två med dragkedja.
    Önskar vinna denna till min sambo (och mig själv såklart) men främst till honom eftersom vi byter föräldraledighet i januari och jag börjar jobba och pappa ska vara hemma med dottern. Idag har vi en handväska som skötväska och han vill nog ha en mer ”manlig” väska att traska runt med i park och skog.
    Hoppas på vinst nu 🙂 🙂

  55. Edvin Owetz

    Väskan har 10 fickor totalt och jag önskar vinna denna till mitt efterlängtade, kommande barn. Jag och min fru väntar vårat första barn i början på februari, väldigt nervöst men otroligt spännande! 🙂

    Trevlig helg! / blivande pappan Edvin

  56. Sandra Lund

    Den här otroligt snygga skötväska har 10 fack/fickor. Om jag blir den lyckliga vinnaren så kommer jag ge den till mig själv. Börjar jobba i mars nästa år och har kommit på att en skötväska är perfekt som handväska, eftersom man son kvinna (iaf jag) har OTROLIGT mycket saker i min handväska och här får var sak sitt fack! ☺

  57. Elin

    Svar: 10 fack.
    Hoppas vinna denna till mig själv. Inne på tredje barnet och har ännu inte haft en enda riktig skötväska. Denna såg ju både snygg och praktisk ut!

  58. Frida Andersson

    Denna snygga väska 10 fack totalt 🙂 älskar skötväskor som mer ser ut som vanliga väskor. Mina tvillingar har redan passerat året men ändå är det mycket som ska med så denna hade jag gärna haft hängandes på vagnen 🙂

  59. Therese

    Skötväskan har 10 fack varav 2 med dragkedja.
    Jag vill vinna den till mig själv för att jag älskar Skip hop. O denna väska var riktigt snygg!!!

  60. Therese

    Hej. Väskan har 10 fickor totalt, varav två med dragkedja. Väskan önskar jag mig till min 2 månader gamla dotter Edith. Vi har en ärvd vagn som mina småkusiner haft samt en sportig axelremsväska som skötväska idag men den känns lite liten. Så att vinna en ny väska skulle göra oss glada.

  61. Hanna

    Skötväskan som skulle passa så fint på min svart-beiga barnvagn har tio fack! Perfekt då jag rotar som en galning efter napp i väska utan fack varje dag 🙂

  62. Linn

    Hej! Skötväskan har 10 fickor varav två med dragkedja. I mars kommer lillasyster och då storebrors skötväska har spruckit längs hela insidan behöver vi verkligen en ny. Vi flyttar snart och kommer lägga alla pengar på att få iordning nya huset. Då är inte en skötväska så hög prioritet så det vore toppen att få finna denna fina SkipHop väska!

  63. Anna

    Denna väska har totalt 10 fack varav två med dragkedja!
    Köpte själv precis en ny skötväska, så skulle ge denna åt en annan tjej i min mammagrupp. Varje gång jag träffar henne svär hon över sin lilla och, framför allt, opraktiska skötväska. Tror att hon hade behövt en sådan överraskning i vintermörkret =)

  64. Camilla Bergström

    Denna fina väska har hela 10 fickor varav 2 med dragkedja ! ?
    Önskar den så för då ska min dotter den få!
    Mitt barnbarn 7 månader nu är och hon behöver verkligen den här!
    Just nu är det påse som gäller för hon har ingen väska och det är ju inte roligt så nu håller jag tummarna ?
    kram Camilla
    Delar vidare på Fb i mitt namn Camilla Milla Bergström

  65. ninna

    Väskan har 10 fack, två med dragkedja! Jag vill vinna väskan till mig själv för att pigga upp mig i slutet på graviditeten och tänka på allt roligt jag kommer göra tillsammans med min bebis!

  66. Nadja Jönsson

    Den snygga väskan har tio fack totalt.
    Jag är mitt i niomånaders-krisen med min minsting = trött på allt. Och inte minst trött på min gamla klumpiga skötväska där jag bara rotar runt och inte hittar nåt. Därför vill jag vinna väskan för min egen skull – så att Luddi får en lite gladare mamma!

  67. Cecilia

    Denn fantastiska väska har 10 fack varav två med dragkedja.
    Jag vill vinna denna till mig och min dotter Clara. Idag har vi ingen speciell skötväska utan har en liten ryggsäck där vi knappt får plats med ngt alls.. Och denna donnan växer och växer så snart får inte extraplaggen plats i dagens ryggsäck.
    Så nu håller jag tummarna ??