Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Veckans Rookie: Jox

Igår var jag på pressträff för Jox. Ett helt nytt barnrumsinrednings märke. Det är Lekmer.se egna märke som satsar på hållbarhet och design. Jag gillar de svala pastellerna som Jox har. Det är många fina detaljer på inredningen som gör det speciellt och nytänkande. Jag gillar speciellt hålen i locken på pappersförvaringen. Perfekt när barnen ska öppna lådan. Det är näst intill omöjligt i vanliga fall, men med hjälp av hålet så är det bara att sticka ned fingrarna och dra upp locket.

Det är mycket fina material i serien, ullmattor, trämöbler och öko-tex bomull! Jag hoppas på att testa kuddarna! Det känns väldigt fina, i tjock och skön bomull! Jox har satsat stenhårt på att det inte skall vara slit och släng produkter. Det är något jag tycker är otroligt viktigt! Det känns modernt och härligt att börja tänka på att saker skall hållas, ärvas och kunna återanvändas med någon ny funktion i hemmet. Jox har ett skrivbord som jag lätt skulle kunna tänka mig ha som sidobord i vår hall! Kul att möbler till barn kan växa med barnen och sedan vidare ut i hemmet, så de inte måste slängas bara för att barnen blir äldre!

Spana gärna in märket!

barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se barnplaggsguiden.se Rpp

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.