Tvätttips! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tvätttips!

Efter den totala kräksfesten i bilen och på landet så var det bara att ta tag i de nedkräkta plaggen. Så irriterande att de båda hade på sig ull. Det blir ju lite mer av ett meck. Jag passade på att skölja av allt på landet. Tips för ylle: Tvätta inte ylle i hett vatten eftersom det kan göra att plagget släpper färg och skada yllefibrerna. Vattnet bör istället vara fingervarmt! Därefter kan de (om det står i tvättanvisningarna) tvättas i maskin med rätt program.

Nu är de att bada och lägga sjuklingarna. Kika in senare för lite fina julklappstips!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.