Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Newbie Store

Okej, nu har det cirkulerat lite olika bilder på de sociala medierna om att det kommer öppnas en butik i Mood gallerian som säljer enbart Newbie – Newbie Store. Jag har försökt ta reda på mer innan jag berättat, men jag vill ändå berätta lite!  Jag tror att den öppnar på fredag, altså den 28/11. Meningen är nog att den kommer ha hela sortimentet tillgängligt. Superkul tycker jag! Otroligt kul för alla som är newbie frälsta! Jag uppdaterar såfort jag vet mer!

barnplaggsguiden.se

Vi firar med en lite newbie- body!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. barnplaggsguiden

    Hej! Va kul att du frågar! Svarar mer än gärna 🙂 gjorde ett liter inlägg till Dig ovan 🙂 men viktigast är att det känns mjukt! Det ska inte klia! Joha har en ullsilkes blandning som jag varmt rekommenderar! Finns bland annat hos barnskospecialisten! Men även de andra märkena är toppen! Kram

  2. M

    Typiskt att det ska vara i Sthlm, man blir ju avundsjuk, haha.

    Passar på att ställa en fråga, hoppas det är okej och att du har lust och ork att svara 🙂
    Är ute efter ett ullunderställ till min lilla herre. Strl 74 ska det vara, han är 7 månader nu. Men jag läser och läser och blir faktiskt inte klokare för det.
    Vad rekommenderar du? Har kikat på PoP (som har fantastiskt fint mönster på sitt ena set men det är ju sekundärt) och på Pierre Robert bland annat.
    Priset är också sekundärt men över tusenlappen skulle väl svida lite i plånboken så att säga.

    Tack på förhand 🙂