Alines klänning – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Alines klänning

God morgon alla! Vi har haft sovmorgon här hemma då det varit en riktigt amningsnatt. Därför var det extra kul att vakna upp till bilder från dopet vi hade i söndags. Jag anlitade en fotograf, Petra Kyller (@Kyllerphoto) som jag tycker är otroligt duktig!  Och oj va fint det blev. Dopet var i Kungsholms Kyrka. Här ser man Alines klänning från Leopold&Livia som jag är helt kär i. Den är A-linje formad, perfekt för barn. Den snurrar även väldigt bra och har fina stenar på axlarna! Jag måste nog säga att hennes klänning var finare än min!

Rosetten är från Petite Olivia, ByEngberg

barnplaggsguiden.se

 

barnplaggsguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.