Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Veckans "Rookie" – Wakamono

Ett nytt märke som jag nyligen fått upp ögonen för är danska Wakamono. Wakamono är ett unisex märke! De designar kläder för bebisar och föräldrar. Wakamono bokstavligen betyder ung man” på japanska. Inspirationen för märket har hämtats från den japanska filosofin på enkelhet, ödmjukhet, intimitet och uppskattning.

barnplaggsguiden.seWakamonos passion är att skapa moderna och funktionella babykläder + tillbehör. Alla kläder de gör är med fokus på hållbarhet och till ett rimligt pris för konsumenterna!  Wakamono gillar att skapa enkla, lite roliga plagg med fokus på funktionalitet, och komfort. Bebisar är ofta aktiva så det är viktigt enligt Wakamono att kläderna tål slitage. De ska även uppfylla alla krav som ställs på plagg för att tåla att tvättas om och om igen. Design, funktion och hållbarhet!

Wakamono är ett miljömässigt och socialt medvetet varumärke. Det gillar jag verkligen! De använder sig av GOTS certiferad, 100% ekologisk bomull, samt bambu. Det är för att kunna skapa så säkra och hälsosamma kläder som möjligt för både barn och miljön.
image image barnplaggsguiden.se

Fina va? Återkommer med hur de håller och är i storlek! Jag gillar dom verkligen! Perfekta med något enfärgat eller tillsammans!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.