Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Årets Barnklädesleverantör!

Igår var den stora Habitgalan i stockholm och där utnämndes vinnaren av det väldigt prestigefylla priset ”Årets Barnklädesleverantör”

Detta är pressmeddelandet:

Årets barnmärke

(2014-11-05)

ebbe är ”Årets barnklädesleverantör” och fick ta emot priset på branschtidningen Habits årliga modegala på Cirkus i Stockholm den 4 november. ebbe är idag ett av Skandinaviens snabbast växande barnklädesmärke. Kollektionerna skapas och designas i Malmö. 

Modegalans jurygrupper bestående av handplockade, tunga branschnamn delade ut priser i 16 kategorier. Därmed innefattades hela modebranschen från designer och leverantörer till butiker och butikssäljare.

Juryns motivering för ”Årets barnklädesleverantör” lyder:

”En genuin branscherfarenhet och säker vision om äkthet, hållbarhet och långsiktig utveckling ledde vidare till ett eget varumärke präglat av en smart samtida twist med ett klassiskt skandinaviskt designstuk. Kärlek, professionalism och driv utmärker detta varumärke som på kort tid tagit den medvetna familjen med storm”.

  • Detta är ett inspirerande kvitto på allt det hårda arbete och de stora satsningar vi har gjort de senaste åren. Vi är stolta och glada över att få ett sådant här fint omnämnande i vår egen bransch men allra lyckligast är vi för det fina mottagande som ebbe fått från konsumenter både hemma och utomlands, säger Mikael Thor, VD och grundare.

Årets barnmärke

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.