Den magiska klänningen! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Den magiska klänningen!

God morgon och välkommen söndag!

I veckan så kom drömklänningen hem till oss! Alines klänning som hon ska ha på Ians dop. Klänningen kommer från Leopold & Livia.  Det är en A-linjeformad klänning i mörkblå sammet med vackra glittrande stenar på axlarna. Den är otroligt fin. Det bästa är att den är mjuk och lätt att röra sig i. Perfekt kombination! Ja, som ni hör är jag väldigt nöjd med denna klänning! Ni kommer få se bilder med Aline i klänningen senare, på dopet!

barnplaggsguiden.se

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.