Jag hade fel! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Annons

Jag hade fel!

Så trött! HMs strumpbyxor som jag sagt att jag gillar, gillar jag inte alls. Förvirrande. Förut har jag tyckt att HMs strumpbyxor håller bra, ser okej ut efter tvätt och är slitstarka. Jag vet inte om det är för att jag inte handlat dem på länge, eller att jag bytt från baby till litet barn. Hursom så håller dom inte måttet alls. Efter en tvätt är dom jättenoppiga! Jag ser inte längre det lilla mönster som fanns. Nu ser de jättetrötta och noppiga ut. Ser ut som vi haft dem i år.

image image barnplaggsguiden.se

Ska gå tillbaka med dem. Och inte handla strumpbyxor där igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons