Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tävling – Teddyfilt Dusky Rose från BLISS

Hej alla! Tänkte lyfta denna lite gråa torsdag men en tävling!

Bliss Sthlm Teddy dusky rose

Vinn en Teddyfilt i nya färgen ”Dusky Rose” från BLISS Sthlm. Först och främst kan ni se vad jag tycker om den HÄR.

För att vara med och tävla gör såhär:

  1. Klicka er in HÄR.
  2. Svara på frågorna: ” Nämn en till färg som teddyfilten kommer i” och ”till vem vill du vinna filten?”
  3. Svara i kommentarfältet längre ned!

LYCKA TILL!

Tävlingen avslutas måndag den 6/10.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica Amrén

    Jag upptäckte den här underbara filten just i dag i mitt tokletande efter vinterpläd och snubblade av en slump in på den här tävlingen. Tur jag hade då den avslutas i dag då 😀

    Filten finns även i bl.a. mörklila.

    Jag skulle så gärna vilja vinna den här filten till min dotter Kiara 2 månader. Det börjar ju bli kallt och filten i vagnen är inte varm nog.

    Hoppas 🙂 !!!!

  2. Marie

    Den finns bl.a. i sand

    Jag skulle ge den till min bebis som fortfarande är kvar i magen.
    Idag är det mitt bf så detta skulle vara en fin vinst i väntan på att bebisen vill komma

  3. Irene Eliasson

    Offwhite!
    Blev mormor för två veckor sedan till en liten kille som heter Helge! Han kommer snart och hälsar på oss, och tänk va härligt det skulle vara att få bädda in honom i denna underbara filt! Håller tummarna att jag blir den lyckliga vinnaren!

  4. Petra

    Mörkgrå! Vill vinna till min dotter som snart är 9 månader gammal. Vårt hus är alltid kallt så en varm filt skulle vara underbart!

  5. Carro

    Filten finns även i mörklila!

    Jag vet att Liam 2 år skulle bli super glad om tant Carro kom med en gosig filt som vi kan ha i våra kojor eller mysa i soffan med när vällingen ska ätas 🙂

  6. Linda

    De ser så härliga ut vill vinna den till min dotter som precis fyllt 1 år hon älskar att gosa ner sig i soffan med massa filtar.
    De finns i bl.a. Mörkgrå.

  7. Emma

    Dn finns även i bl.a. Offwhite
    Jag skulle vilja vinna den till min lilla dotter som snart ska byta till sittdel. Då är det perfekt med en sån gosig filt

  8. Lina

    Den finns även i bl.a. mörkgrå.

    Jag skulle vilja vinna en Dusky Rose till vår Sigrid på snart fem månader. Hon har ännu inte fått en enda egen filt utan har fått låna/ärva borsans vilket han påpekar varje morgon på väg till föris. ”Det där är min filt mamma, Sigi bara lånar den”

  9. Linda

    Svar: Off wite

    Sku så gärna vilja vinna denna underbara filt till vår lilla tjej som är beräknad till 10.11. Eftersom vi för tillfället bor i Tallinn så har vi inte tillgång till Bliss produkter här, därmed vore det underbart att vinna denna filt till vår kommande tjej 🙂

  10. Fredrika Nordström

    Svar: Den finns även i färgen Off White

    Jag skulle gärna vilja vinna den till min son Julius 1,5 år. Vore perfekt som gosefilt på promenader innan åkpåsen ska fram.
    Och promenader ska det blir, -20 kg står på schemat innan det är dags att starta syskonverkstad! <3

  11. Anna

    Filten finns även i mörklila! Vill vinna den åt en av mina äldsta vänner som har två barn under 2 år (hon är själv endast 24 år gammal med svår diabetes), p.g.a. diverse orsaker är hennes ekonomi inte den bästa och jag tror att hon hade blivit otroligt glad för denna!

  12. Sandra

    Filten finns även i färgen mörkgrå.
    Jag vill vinna filten till min snart 9månader dotter, så hon kan hålla värmen och gosa i vagnen under härliga och kyliga höstpromenader. Att den skulle matcha barnvagnen perfekt är också ett plus 🙂

  13. Jenny

    Den underbara filten från Bliss finns även i bland annat mörkgrå.
    Jag skulle bli så glad om jag vann en filt till min dotter Vera!

  14. Alisa

    Den finns i Sand. Om jag vinner denna fina filt skulle jag vilja ge den till min bästa kompis som väntar sitt första barn. Efter en del motgångar är dem nu i slutet av sin graviditet och snart får vi träffa lilla prinsessan.

  15. Sofie Lantz Gjöthlen

    Åh vilken underbar tävling ??

    Filten finns även i lila. Skulle gärna vinna denna till min systerdotter ?

  16. Martina

    Mörkgrå!
    Jag tävlar åt min lilla raring Alma som är 10 månader och älskar att ”gömma sig” och leka tittut under filtar! Vi håller tummarna och passar på att tacka för en bra och fin blogg! Stor kram!

  17. Tora

    Hej!
    Nämn en till färg som teddyfilten kommer i;
    Svar: Off white

    Till vem vill du vinna filten?;
    Svar: Till mig själv och min lilla dotter på 11 veckor! Hon är liksom jag en riktig mysgris och filten skulle vara ljuvlig att kura ihop i tillsammans nu när kylan kommer!

  18. Malena Arildsson

    Denna härliga filt finns bla i färgen ”off white”. Jag skulle älska att ge en sån här rosa filt till min lilla Sessa ???

  19. Elin

    Sand.
    Skulle vilja vinna denna mysiga filt till min lille 4-mån son. Han äger inget i rosa (än) och det vore kanske på tiden!

  20. Caroline W

    Den finns även i färgen mörklila.
    Det är den färgen jag önskar vinna till mitt barn som föddes för några veckor sedan. Storasyster har redan en egen och hade varit roligt om lillasyster kunde få något som är hennes och inte ”ärvegods” och vad passar bättre än en mysig filt nu när storasyster drar hem en massa olika förkylningsbaciller från förskolan. Färgen mörklila hade passar både hennes mörka hår och svarta vagn.

  21. Annika

    Den finns även i off white bland annat. Jag skulle vilja vinna filten till min son Ted på 4 månader, då han är världens bästa! Vi brukar sjunga. ”- Nu blir det Teddy myys om de så e de sista vi gör ”, o att då mysa i en Teddy filt vore ju fantastiskt gosigt 🙂

  22. Malin Thern

    Hej
    Filten finns i mörklila tex! Superfin även den! Jag vill vinna filten till min egen lilla skruttis. Hon är förkyld just nu o vad är väl mysigare att linda in henne i denna fantastiska filt o bara mysa?! Den nya färgen dusky rose passar dessutom perfekt i hennes helsvarta vagn nu under vintern då gallerfilten blir lite tunn! Håller tummarna och tackar för en superblogg som ger många bra tips för en förstagångsmamma!

  23. Helena i Uppsala

    mörklila
    Jag vill vinna den till min brorsdotters bebis som ännu inte finns i sinnevärlden. Favoritfärgen är lila.

  24. Maria

    En helt otroligt mysig filt som passar perfekt nu nör hösten är kommen.. Den finns även i mörkgrå. Och jag skulle mer. än gärn vilja vinna denna filt till min son så han åker varmt och ombonat i sin vagn nu i höst! 🙂

  25. Hanna

    Filten finns bl.a. i sand också
    Jag skulle vilja vinna den till min dotter så hon kan sitta varmt och mysigt i vagnen på väg till förskolan nu i höst!

  26. Helene Elving

    Den finns även i mörklila.

    Denna skulle jag vilja vinna till min dotter så jag kan bädda mys i vagnen ny under hösten. Hon skulle få det super mysigt i vagnen tillsammans med sin fårfäll och ett plus är ju att den här mamman samlar på mysiga filtar ?

  27. Mikaela

    Finns även i mörk grå och jag skulle vilja vinna den gosiga filten till min kompis dotter som en gåva från min son som ska värma, omfamna och få henne att känna sig trygg 🙂

  28. Emma

    Men helt u n d e r b a r filt! 🙂 Är gärna med och tävlar!

    Filten finns även i Off White och det är den färgen jag skulle vilja vinna! Skulle faktiskt vilja ha den i bilen och gosa ner mig i vinter när vi åker upp till stugan som ligger i Norrbotten där jag bor. Så kallt i bilen och jag är världens isigaste människa så skulle vara så gosigt 🙂 Ett litet udda användningsområde men jag gillar det =)
    Har tipsat i min blogg: http://kiwigiirl.blogg.se/2014/october/tavling-teddyfilt.html

  29. Therese carlsson

    Filten finns även i mörkgrå.
    Jag vill vinna denna till min lilla dotter så hon inte fryser i vagnen när vi går vår morgonpromenad.

  30. Emma A

    Perfekt tävling nu när det börjar bli kallt och ruggigt ute!
    Svar på frågorna: filten finns även i mörkgrå och jag skulle gärna vilja vinna en filt till min söte son på tre månader som älskar filtar ?
    Tack (igen?) för en superbra blogg! ?

  31. Hanna

    Den finns i off white bland annat!
    Jag skulle vilja vinna denna fina filt till min dotter Jolie så hon kan matcha storebror som har en i mörkgrått!
    Världens mysigaste och varmaste filt!

  32. Sandra Engvall

    Den finns även i lila! Vill jättegärna vinna en filt till min son på 4 år. Han ska bara ha teddyfiltar i sängen. Inget täcke. Och nu när lillasyster har kommit har hon fått massa filtar men nu är det storebrors tur:)

  33. Catharina

    Så mysig filt, den finns även i Mörklila.
    Jag skulle vilja vinna filten till min tredje dotter Elsa som kom den 9/9. Så att hon kan få en egen filt som vi kan svepa in henne i inför vintern och inte bara får ha ärvda saker!
    Kram

  34. Angelica

    Ååh vad mysig!!

    Ser ju helt fantastisk ut

    Svar: off white

    Jag skulle gärna vilja vinna denna till bebisens nedkomst i mars, att fortfarande veta att det är snö då och att få vira in bebisen i filten och bara mysa vore något helt underbart <3

    Kram kram

  35. Angelica

    Ååh vad mysig!!

    Ser ju helt fantastisk ut

    Svar: off white

    Jag skulle gärna vilja vinna denna till bebisens nedkomst i mars, att fortfarande veta att det är snö då och att få vira in bebisen i filten och bara mysa vore något helt underbart <3