Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tävling: Vinn en Stokke 3 in 1 Baby Carrier

Hej alla!

Efter att ha testat och recenserat Stokke 3 in 1 Baby Carrier, så kontaktade jag dem och bad om att få tävla ut en likadan. Som tur var fick jag ja, och nu får jag tävla ut en.

Jag är väldigt nöjd med min och använder den varje dag. Vet även att det är många av er som läser bloggen som redan är föräldrar eller blivande och då passar denna produkt er perfekt! Så, för att vara med och tävla behöver ni svara på följande fråga i mitt kommentarsfält:

Vad är maxvikten för Stokke 3 in 1 Baby Carrier?

Svaret kan ni såklart hitta på Stokkes hemsida. Vore även kul att veta vem ni vill vinna den till, er själva eller några andra? Tävlingen pågår till och med söndag den 21 september och vinnaren dras under måndagen.
Lycka till!MyCarrier Front carrier 130124-8I9576 purple

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer Sterner

    max 15 kg! 🙂
    Jag ska få mitt första barn i mars och jag vill gärna kunna bära omkring på mitt barn utan att få några större problem från min fibromylalgi. För vilken mamma vill inte kunna bära sitt barn ?
    håller tummarna på att ni väljer mig hade verkligen gjort mig glad och såklart min bebis med när h*n kommer !! 🙂 <3

  2. Tatyana Oldenburg

    Max 15 kg.
    Jag har två systrar som får barn inom några veckor, så om jag vinner kommer dom få låna den av mig. För vi är själva mitt i processen att försöka få ett tredje, och sista barn och kommer förhoppningsvis behöva ha tillbaka den nästa år igen. Så vinner jag kommer den användas till flera barn och göra många föräldrar och bebisar glada.

  3. Elin Ohlsson

    Maxvikten är 15 kg! Hade varit grymt bra att ha en sådan här bärsele med sig till New York, dit vi ska i slutet på oktober och hejja på pappan som ska springa maraton!

  4. Linda

    Max 15kg.
    Jag skulle vilja ha bärselen till mig och min sambo då vi väntar vårat första barn i januari!
    Och det är så mycket som ska inhandlas så det vore kul med ett litet bidrag 🙂 håller alla tummar och tår att turen är på våran sida!

  5. Sara A

    Max 15 kg. Jag vill vinna bärselen till bebisen i magen som är planerad till om en vecka.

    Efter en komplicerad högriskgraviditet med många världsliga krämpor nu på slutet, bl.a karpaltunnelsyndrom, så skulle det vara perfekt med en bra bärsele.

  6. JoHaNNa

    Svaret är upp till 15 kg. Jag skulle så gärna vilja vinna denna och ge till min bästa kompis som är gravid med mitt tredje gudbarn 🙂 Klart mina gudbarn ska ha det bästa och det säkraste 🙂

  7. Fröken M

    Jag hoppas på ”Sista minuten tur”.
    Maxvikten är 15 kg !

    Om jag har turen på min sida så skulle en liten prinsessa få färdas ”kungligt” på mamma och pappas mage.
    Nu håller jag tummar och tår för massor av tur !

  8. Malin

    Max 15kg.
    Denna sele önskar jag och min dotter vinna. Hon är nu 3 månader gammal och vägrar åka vagn hur vi än gör. Så vi skulle bli överlyckliga om vi vann denna sele, jag för min ryggs skull och min dotter för då slipper hon vagnen. Jag vill så gärna kunna vara ute med henne och få lite frisk luft.

  9. Alisa

    Maxvikt 15kg. Om jag hade vunnit denna bärsele skulle de ha blivit en present till våra bästa kompisar. Efter mycket försök har dem äntligen fått sin efterlängtade dotter. Dem
    Har tidigare haft flera missfall. Deras tös älskar att man bär på henne så hafe varit en perfekt present till dem. Paret älskar att vara ute att gå och vandra,de har blivit lite svårare när Lillen inte vill ligga länge i vagn.

  10. Sigrid och Calle

    Hej!
    Max 15 kg.
    Vi vill vinna den till våran filur som måste kunna ta en lur.
    Med denna behöver man inte gå runt och linka man kan glatt säga hej och vinka.

    Mvh
    Sigrid och Calle

  11. Fredrika

    Maxvikt 15kg.

    Vår prinsessa skulle denna få testa,
    Hon som älskar vagnen för det mesta.
    Många nätter blir det ont i magen,
    Tänk om denna kunde hjälpa oss under dagen.

  12. Fredrika

    Vår prinsessa skulle denna få testa,
    Hon som älskar vagnen för det mesta.
    Många nätter blir det ont i magen,
    Tänk om denna kunde hjälpa oss under dagen.

  13. Malin Thern

    Maxvikt är 15kg i en 3 i 1 carrier.

    Jag håller tummarna för att jag vinner. Jag har så länge försökt få tillbaka min. Den glömdes på tåget under sommaren när jag o min nu 7 månader gamla lilla tjej va ute på äventyr. Blev så ledsen för hon älskade den och jag har inte haft ekonomin för o köpa en ny. Blir ju så mycket friare med en bärsele när man ska va i trädgården och greja så hon kan vara med!

    Kram

  14. Majda

    Hej 🙂
    Maxvikten är 15kg

    Jag vill vinna denna för o ge bort till min kompis som ska ha barn i november. Hon är helt kär i Stokkes bärsele men de har tyvärr inte råd att själva köpa den.

  15. Emelie

    Max 15 kg.
    Jag önskar vinna denna till mig själv. Med en man som jobbar i försvarsmakten och är borta nästan hälften av årets veckodagar och en familj 45 mil bort blir det bara jag kvar att bära runt på min fina närhetskrävande lilla son och samtidigt sköta hus och hem. All ensam tid känns både psykiskt och fysiskt – framför allt i rygg och axlar. Med en sådan toppen bärsele hade vardagen underlättats oerhört tror jag!

  16. Elle

    Hej!

    Max 15 kilo! 🙂

    Jag skulle vilja vinna denna för att skänka den till barngruppen på Friskis & Svettis i vår kommun.
    De är en ideel organisation och vi är så måga som hjälper till med at baka, köpa korv, korvbröd m.m till barnträffarna och de har barnpass på söndagarna.
    På barnpassen kan man även ha med småsyskonen som är under 2 år eftersom föräldrarna mest är med för de större barnens skull och tar det lugnt.
    Det finns dock de som inte har någon bärsele och kan därför inte vara med. Jag tycker så himla synd om dessa, och vet att en bärsele är väldigt dyrt om man inte har några pengar.
    Så jag hade skänkt den till föreningen så finns det att låna ut OM det kommer någon som är i behov utav den.

    Med vänlig hälsning Elle

  17. Louise Petersen

    Max 15kg. Har bebis nummer 2 på ingång och sedan tidigare en dotter i Alines ålder. Önskar denna i julklapp åt mig själv för att hålla ordning på de små under kommande julhandel och såklart andra aktiviteter. Tack för en supertrevlig blogg!

  18. Frida Elmgren

    Hejsan!

    Maxvikten på denna är 15 kg

    Jag tävlar åt min äldsta och bästa vän,
    hon har gett mig så mycket i mitt liv om och om igen.
    Nu när hon blev mamma vill jag något tillbaka ge
    och ett stort leeende på hennes läppar se.
    Det skulle vara så fantastiskt kul att ge något extra stort
    och denna present är ju som smort.
    Därför hoppas jag denna vinsten få,
    så hon och hennes man nära barnet kan nå.

    Passar även på att önska dig en toppenhelg!
    Hälsningar Frida

  19. Milla

    Svaret är 15kg. Åh det hade varit perfekt för mig. Jag är ensamstående med mina 2 barn varav det minsta är 4 månader. Tyvärr valde min sambo att lämna oss när dottern var nyfödd. Jag har länge velat ha en bärsele för att underlätta vardagen. Kunna sätta på tvätt, laga mat och liknande även när dottern vill bli buren. Tyvärr tillåter inte min ekonomi något köp. Jag är föräldraledig och pluggar samtidigt 100% för att få allt att gå ihop. Jag hoppas så innerligt pä att få vinna denna. Kramar Milla

  20. Milla

    Åh det hade varit perfekt för mig. Jag är ensamstående med mina 2 barn varav det minsta är 4 månader. Tyvärr valde min sambo att lämna oss när dottern var nyfödd. Jag har länge velat ha en bärsele för att underlätta vardagen. Kunna sätta på tvätt, laga mat och liknande även när dottern vill bli buren. Tyvärr tillåter inte min ekonomi något köp. Jag är föräldraledig och pluggar samtidigt 100% för att få allt att gå ihop. Jag hoppas så innerligt pä att få vinna denna. Kramar Milla

  21. Anna

    Maxviken 15kg! Om jag skulle ha turen att vinna så kommer den användas av oss 🙂 mig och min son Aleksander. Vi har aldrig använt bärsele och jag tror att han skulle uppskatta den väldigt mycket.

  22. Anna

    Laxviken 15kg! Om jag skulle ha turen att vinna så kommer den användas av oss 🙂 mig och min son Aleksander. Vi har aldrig använt bärsele och jag tror att han skulle uppskatta den väldigt mycket.

  23. Malin

    Hej Max vikten är 15 kg.
    Jag skulle vilja vinna närsaltet till vårt första barn som vi väntar i mars.
    Skulle vara super roligt att få testa detta börsspelet då jag har mycket bra om det.

  24. Ulliz

    Max 15 kg.

    Hoppas vinna denna till min fina gudson som fötts med en extra kromosom. Den lilla killen som är född i år, är väldigt social och vill vara med på allt. Hans mamma, min kära väninna, har ett hjärta av guld och förtjänar lite avlastning åt sin rygg som börjat krångla.

  25. Matilda

    Maxvikt 15kg. Har en son på 3 månader. Han är i stort behov av närhet. Bärsjalen gillar ingen av oss då han känner sig för fastspänd och jag sliter på min rygg. En sele skulle glädja oss båda något så enormt. Han får maxat med kärlek och jag blir skonad från värk samt hinner färdigt med alla förberedelser inför stundande dop och bröllop!

  26. Lina Eckerström

    Svar : 15kg

    Har 2 små flickor men aldrig behövt en bärsele. Men min kompis fick för 3 månader sen sitt andra barn och ungen accepterar inget annat än att blir buren H E L A T I D E N ! Jag blir helt matt av att se eländet, kan inte ens tänka mej hur jobbigt det måste vara för dom. Hon har en helt oergonomisk bärsele som bara tynger ryggen så denna hade nog gjort underverk för min stackars ”bäråsna” till vän 🙂

    Ha en fin dag !

  27. alexandra

    Max 15 Kg!
    Jag skulle vilja vinna den till mig själv och min partner, vi ska snart bli föräldrar för första gången och känner att denna skulle passa utmärkt för oss!

  28. Sofie

    Max 15 kg.

    Jag skulle vilja ha den själv. Lånade en till min son och nu är jag sugen på att ha en till mitt nästa barn som ploppar ut om någon vecka. Antagligen skulle min son också kunna testa att sitta på ryggen med den 🙂

  29. Louise

    Max 15 kg 🙂 jag är gravid med mitt andra barn och funderar på hur man ska få ihop vardagen med en treåring och en bebis. Jag hade ingen bärsele till mitt första barn men nu till andra skulle det vara toppen!

    Vänligen Louise

  30. Roger Carlström

    Svaret är Max 15 kg.
    Denna bärsele verkar super och jag och frugan har pratat om att skaffa en bärsele. Särskilt bra hade det varit för mig som har problem med ländryggen. Med en bärsele kan det bli mer ergonomiskt och mindre smärtsamt för mig att bära. Vi älskar att gå ute i skogen och då är det mycket enklare att ta sig fram med bärsele än vagn. Hoppas få överraska frugan med en så här fin vinst!

    Hälsningar Roger

  31. Josefine

    Max 15 kg. Jag skulle vilja vinna selen till mig och min son som gillar att bli buren. Det hade underlättat mycket och vi hade kunnat komma ut på härliga höstpromenader med hunden.

  32. Life of Johanna

    Max 15kg. Jag skulle ha den själv. Väntar mitt och sambons första barn nu och det vore roligt och vinna något till bebisen som vi kan ha stor nytta av den och lång tid då man kan ha den till barnet är 15kg.

  33. denise skoglund

    15 kg tål bärselen 🙂 jag och min sambo skulle behöva den då den skulle passa båda våra barn, en på 4kg och en på 12:) stokke 3 in 1 vore toppen! Och ser så otroligt smidig ut, och himla snygg!

  34. Moa

    Max 15 kg.
    Jag skulle vilja vinna den till min storasyster som har en dotter på två månader! Hon har en väldigt begränsad ekonomi så hon skulle bara kunna drömma om något som detta… Den skulle betyda väldigt mycket för henne!
    Hälsningar Moa

  35. tina klausen

    max vikten är 15 kg!

    hoppas jag har turen att vinna:) födde en sjuk son i maj som som behövs hållas upprätt hela tiden. så jag går runt och bår på han hela dagarna. min rygg går snart sönder! hoppas jag har turen. kram!

  36. Angelica Martinsson

    Max 15kg!

    Jag önskar att jag kunde få vinna denna! Min lilla tjej vill vara nära hela tiden och att bära går inte alltid. Tänk vad smidigt det skulle vara när man bara ska in och handla lite snabbt t ex. Att bära bilstolen är inte längre ett alternativ och man orkar inte alltid krångla med vagnen. Det här vore helt underbart, för oss båda!

  37. Cecilia

    Max 15 kg!
    Skulle vilja vinna denna till min närmsta vän, Jenny. Hon hade BF igår med sitt fjärde barn, min blivande Gudson. Dock vill han gärna stanna ett tag till verkar det som. Hon är ensamstående med tvillingar 5 år och en tvååring, fjärde på väg och mitt uppe i en skilsmässa. Hon är en otroligt stark person. Hämtar, lämnar, far och flyger allt för barnens bästa. Denna hade underlättat hennes vardag otroligt mycket. Hon är värd det bästa!

  38. Marianne Sandström

    Max 15 kg. Jag skulle vilja vinna bärselen till min dotter så att vi kan gå ut och promenera med hunden tillsammans och jag kan hålla både koppel och barn 🙂 Sedan skulle det underlätta med en bärsele i vardagen i övrigt med två fria händer men full koll på lilltjejen!

  39. Ia

    Max 15 kg. Skulle vilja vinna denna då jag har en dotter som älskar bärselen överallt annat som vi har testat.. Dock börjar hon bli ganska tung i den vi har nu så att kunna ha henne på ryggen hade varit toppen 🙂 håller tummarna för att vi vinner 🙂

  40. Linda

    Den kan användas upp till 15 kg. Skulle vilja vinna den till vår familj som en liten överaskning till min underbara man som precis börjat sin pappaledighet.

    Håller tummarna
    Linda

  41. Annika

    Max 15 kg! Jag skulle vilja vinna selen till min son och min sambo, då sonen på tre månader älskar o bli buren, men pappan får ont i ryggen efter bara en kort stund då han jobbar hårt på dagarna, o ja ser på han att han blir ledsen när han inte orkar bära så mkt som han vill! Vi håller tummar o tår!!!

  42. Alexandra Oxfält

    Max 15kg!
    Jag skulle vilja vinna den själv. Har 2 selar/sjal men min lilla på 3 månader börjar bli för ting att bära i sjalen. Då min stora tjej på 2 år vägrar den dyra dubbelvagn vi köpt så är det gå eller sele på ryggen som gäller så den bättre selen hår åt till henne. Då jag inte har körkort är detta ett nödvändigt ont känner jag och skulle väldigt gärna vilja testa denna!

    *håller tummarna*
    /Alexandra

  43. Emelie Larsson

    Max 15 kg!! Har en liten tjej på 2 månader och har spanat efter en bärsele ett bra tag nu. Denna från Stokke verkar vara toppen!!

  44. Amelie Alvarsson

    Max 15kg
    Jag vill vinna den till mig och min son Viking på 5veckor. 🙂
    Han vill hela tiden bli buren som en liten groda. Ajaj i min rygg och handleder..
    ”Mammas famn är bäst, men mamma vill tydligen hinna duscha, kissa och äta ibland också. Konstigt! 😉 och så pratar hon nåt om att hinna tvätta och hänga tvätt och dammsuga också..”

  45. Ninna

    Max 15 kg. Vill vinna den till mig o lillasyster när hon kommer så vi tillsammans kan jaga efter hennes busiga tvillingbrorsor!

  46. Annelie

    Max 15 kg! Jag skulle vilja vinna denna till min fina vän som ligger på BB och fick sitt första barn igår! <3 Det skulle vara så fint att få ge den till henne. Då kan vi snart börja ses och gå promenader med våra små bebisar!

  47. Annie

    Maxvikten är 15 kg! 🙂
    Fick en liten dotter för fyra månader sedan och då vi bor på fjärde våningen utan hiss så skulle det underlätta såå mycket om jag slapp släpa henne och vagnen upp och ner alltid. Tack för en bra blogg med många bra tips!

  48. Nathalie Puotila

    Max 15kg tål den. Skulle så gärna vinna en eftersom min rygg och axlar inte gillar det att jag går och bär vår lilla tös på dom mest konstiga sätten. Vår lilla älskar att vara med och är välfigt nyfiken på allt som händer och vill därför vara i famnen så mycket som möjligt. Bärselen skulle underlätta min vardag något enormt!

  49. Jennifer

    Upp till 15kg är den totala maxvikten om man bär barnet på ryggen.
    Vi skulle bli jätteglada för en bärsele till vårat kommande barn som kan komma närsomhelst nu i dagarna. Detta är otroligt nervöst då vi kastar oss in i en helt ny värld där min sambo jobbar en hel del och jag ska vara hemma med bebis. Detta hade jag garanterat klarat av själv, men som det ser ut nu så kommer våran lilla älskling att födas med klumpfot på båda fötterna vilket resulterar i att bebis kommer vara gipsad från sin första levnadsvecka tills fötterna är ”fixade” och det här innebär en hel del turer till sjukhuset för min del, och då med buss, och då skulle den här bärselen såklart underlätta min höst/vinter något enormt.
    Hoppas den kan få bli en del av min vardag!

  50. Ellen

    Max är 15 kg! Har en liten pojke som är fem veckor och har börjat kräva att alltid vara nära! Mysigt men tungt för rygg och armar. Hoppas kunna göra honom till lags med en ny sele!

  51. Sandra Engvall

    Max 15 kg.
    Jag vill vinna selen till min familj. Jag har provat olika ergonomiska Selar och hittar ingen som passar mig, de sitter inte bekvämt på mig. Hoppas jag vinner den här för stokkes sele har jag inte provat och den ser väldigt bekväm ut!! Håller tummarna för att jag vinner den så kan jag bära båda mina barn i den. 🙂

  52. Anne

    15 kg max
    Fick en liten flicka lite tidigare än beräknat
    Så ny står jag här och har inte råd med en sele. En valp som ska rums tränas.. fick en sjal men den tar tid att knyta så detta vore perfekt att vinna.
    Så hoppas på vinst

  53. Titti Svanljung

    Max 15 kg
    Önskar vinna denna till mig själv då min dotter gärna vill vara nära på kvällskvisten
    Och då hon börjar bli tung är det svårt och bära henne jämt.
    🙂

  54. Petra Robertson

    Max 15 kg!

    Önskar mig denna till mig och min vilda dotter! ?

    Vi har en sele som vi har fått låna men jag får så ont i ryggen av den att jag vill lämna tillbaka den till min syster och byta till en annan sort. Den här ser jättebra ut!

    Håller tummarna för min ryggs skull!

  55. Alexandra

    Den är för barn upp till 3 år, max 15kg 🙂
    Jag hade velat vinna till mig och sonen Elton på 3 månader! Storasyster Elin på 2 år kan oxå hänga på 🙂
    Det skulle underlätta så med sele när man är ute med båda barnen, slippa kånka på syskonvagnen då stora aldrig vill åka ändå, med lillebror på magen har jag armarna fria för henne 🙂

    Nu håller jag tummarna suuperhårtt 🙂
    // Alexandra

  56. Isabella

    Max 15 kilo. Jag skulle vilja vinna den då jag nu känner att vi är i stort behov av en bärsele då vår guldklimp till son som nu är 2 veckor börjar bli riktigt tung samtidigt som han vill bli buren mer än tidigare. Det är mitt första barn och jag är nog fortfarande lite i chock över hur låst man faktiskt är som mamma och har nog en lättare förlossningsdepression då allt än så länge inte riktigt känns som jag trodde det skulle. Tror att det skulle få mig att känna mig lite friare om jag hade en bra sele då min rygg börjar ta stryk av att bära runt på honom. Tack för en bra blogg!

  57. Elin

    Max 15 kg. Hade velat vinna till min 3,5-månaderspojke, som gillar sele mer än vagn, men som tyvärr inte kan sitta framåtvänd i den vi har och han gillar verkligen att se sig omkring. Tack för bra blogg!

  58. Anna

    Max 15kg! Har en 3-månaders här hemma som vill vara med överallt, men börjar vara lite för tung för stackars mamma att bära på armen. Så den hade underlättat väldigt mycket för oss i vardagen, då den både hade sparat på mina axlar samt att jag hade fått något gjort här hemma!

  59. Camilla Andersson

    Max 15 kg.
    Har precis fått en liten tös och det skulle vara så smidigt med en sele då vi också har en 3,5 årig här hemma som kräver massa uppmärksamhet utöver alla vanliga sysslor som naturligtvis måste göras.

    Mvh/Camilla

  60. Camilla Andersson

    Max 15 kg.
    Har precis fått en liten tös och det skulle vara så smidigt med en sele då vi också har en 3,5 årig här hemma som kräver massa uppmärksamhet utöver alla vanliga sysslor som naturligtvis måste göras.

  61. Jessica Westholm

    Upp till 15 kg. Hade velat ha en sån själv då jag är ensam mamma till en liten tös som föddes iår! Hade passat bra när man ska ner till tvättstugan eller när hon vägrar åka i barnvagn.

    Kram
    /jessica

  62. Emilie Göransson

    Max 15 kg! Vi hade velat vinna denna inför kommande barn, så att vi har en sele för varje syskon. Det vill säga två. Den sele vi har används i princip dagligen och det är en stoooor frihet att ha armarna fria 🙂 nu när nummer två är på gång (hoppas vi) så hade det ju varit fantastiskt att ha varsin. Spännande material också!
    Mvh Emilie