Vidun Baby – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vidun Baby

Åh nu har den kommit! Min (läs Ian) månadsbox från Vidun Baby! Jag är väldigt nöjd! Fina och användbara grejer! För er som inte vet så går boxen ut på att man kan prenumerera på åldersanpassade babytillbehör. Det är enligt mig en väldigt härlig box som påminner om saker man själv kanske glömt. Denna box innehåll följande saker:

  1. Hjärtformad skallra från Lära Leka
  2. Zinkcreme från ACO
  3. Barnvagnsring från Addbaby
  4. Flanellfilt med Elsa Beskows motiv från Rätt Start
  5. Smart nappflaskerengöring från Skrubber

Min favoritprodukt är rengöringen från Skrubber. Perfekt när man som jag är mycket på språng. Det man gör är att hälla i vatten, sen skrubberpulver, och skaka. Rent! Sen kom det även med ett erbjudande att köpa mockasiner från mini mocks! Dom är underbara! Aline har ett par sånna som jag köpte ett år sen. Sök i bloggen om ni vill se dem =)  Har någon av er denna box? Vad tycker ni?barnplaggsguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.