Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Research

Jag har blivit helt galen. Sitter och läser på, googlar, läser recensioner, på familjeliv, och andra forum om vinterkläder och åkpåsar, och skor, och vantar osv. Jag har även varit i hur många butiker som helst och känt och klämt. Jag tror att jag snart har fått ihop det perfekta kitet. Vad köper ni till era barn i vinter? Tycker ni att det är svårt?

Hej från Ian

barnplaggsguiden.se

Hans fina body med krage kommer från My Only, byxor från Lindex, och snutte från Soft Gallery

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Vilket jättejobb du gör! Vill du får du så gärna dela med dig om tips på bästa åkpåsarna. Själv har jag noll koll vad man ska gå efter och vilket som är bra/dåligt.
    Tack för en superbra blogg! 😀