Blöjor – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Blöjor

Nu när vi har kommit hem och landat lite så börjar saker och ting klarna. Dimman av en förlossning börjar lägga sig lite och vi inser att det finns ett till barn att ta hand om. En 1,5 åring som verkligen inte kan vara ensam med en nyfödd. Inte en chans. Väldigt mycket pillande, klappande och pussande från Alines sida. Det är fint! Men man måste verkligen vara på sin vakt.

En sak som jag inte kan sluta tänka på är hur stor Aline känns nu, vad hände med min bebis? Hennes rumpa och lår, händer och fötter är ju enorma! Skillnaden i blöjor är slående!

barnplaggsguiden.seFöresten fick vi hem vår första box från Vidun Baby, väldigt passande nu när bebis är kommen! Det är en månadsbox som har ett innehåll som skall passa med barnets ålder. Denna box innehåll våtservetter, mamflaska och napp, en snuttepill filt, samt en creme från weleda. Väldigt bra! Nappen är redan i Ians mun, den är till för nyfödda och enligt mig den som verkligen är minst!

barnplaggsguiden.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.