Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Magneter och klädförvaring

Hej på er! Dagen har försvunnit utan att jag hann märka något! Vi har ägnat oss åt extremt jobbiga saker. ( I alla fall om man är höggravid och svinvarm, och det är sjukt varmt och kvavt ute) Vi har rensat bland kläderna, skruvat Ikea möbler och städat, städat och städat ännu mera.

Jag har varit noga med att sortera och packa undan Alines kläder allt eftersom hon vuxit ur dem och nu har jag varit och hämtat ner nyfödding påsarna på vinden och plockat ut det jag vill använda igen. Mycket vill jag helst inte ha, då många plagg är slitna och ärvda några gånger innan redan. Men lite hittade jag. Vill verkligen tipsa om att göra som jag gjort. Sortera och tvätta och vik. Sätt kläderna i vakuumpåsar. Jag använder de från Ikea. Lägg i en lapp, där det står storleken, och sug ur luften med damsugaren! Toppen tips! Tar mycket mindre plats och håller kläderna fina.

barnplaggsguiden.seSen har mina magneter kommit hem! Ja! Kolla va fina de är! Jag beställde dem på printasquare! Mycket nöjd. Skall nog ta och göra en poster med!

(bild kommer, spotlife mår inte så bra just nu =), kolla på insta om ni vill se nu!)

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.