Önskelista! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Önskelista!

Jag inspireras så av alla egen företagare som sitter och syr/tillverkar barnkläder hemma. Det finns så mycket fint och det är härligt med handgjort, ekologiskt och mycket kärlek! De kan tillochmed anpassa beställningen på många sätt så det passar just dig. Här är min önskelista just nu! Kuddarna kommer från Sköning, uggleleggings och hårband från Tigernookdesigns, de andra leggingsen kommer från Little rookies och slutligen de härliga dregglisarna som kommer från Vimse design!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.