Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Veckans märke: LikaLyx

Som de flesta vet så leta jag runt som en tok efter fina bebisprodukter! Gravid som jag är. Jag vill gärna ha miljömedvetna produkter med god kvalitet. Mitt senaste fynd inom detta område är märket LikaLyx som gör stilrena, enkla baby och barn produkter i 100% ekologisk bomull.

Deras första lilla exklusiva kollektion består av filtar, örngott, mössor,haklappar, raplappar, dregglisar/scarfs. Märket är helt nytt och startades 2014. Färgskalan är blått, rosa och vitt.

Allting är 100% ekologiskt, givetvis. Till och med deras färgbad! Det har jag inte hört om tidigare och tror att de är ganska om inte helt ensamma om! Bomullen kommer från Indien och är ekologiskt odlad och är GOTS- certifierad. Tyget och färgbadet görs i Sverige! Sömnaden görs i Estland. Det jag tycker är speciellt härligt med detta märke är att fabrikens anställda är vuxna sömmerskor som har bra arbetsförhållanden och skäliga löner. Det känns som att företaget är helt rätt i tiden och har valt att satsa rätt!

Dessa produkter har jag klickat hem:

image image image barnplaggsguiden.seEn mössa till Aline, en till bebis i magen, en helt underbar tjock filt, en burp cloth, och en dregglis till Aline! Allt är så mjukt och milda fina färger. Väldigt nöjd! Jag återkommer med recension om hur de tvättar, storleksguide osv. Gå gärna in och spana på hemsidan: http://likalyx.se/

Säljs på NK i sthlm om man vill kika =)

Kram!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stella

    Hej! Först och främst tack för en bra blogg! Har varit inne och kikat, så mycket fina plagg! Ska ta och beställa en filt! Ser såå fint ut!