Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

SleepCarrier

Jag har glädjen att presentera det jag misstänker kommer bli min nya bästa vän! SleepCarrier. En helt ny produkt på marknaden som har 4 funktioner i ett. Jag har länge sökt en produkt som fyller fler funktioner. Den här är så enkel och genial att den känns självklar. Jag ser det som ett komplement till den traditionella bärselen. Idag finns den i en färg, mörkblå med off-white insida som tack och lov går att tvätta. Här är funktionerna:

  • Det är en bärsele, där man kan ha barnet i horisontalt liggläge framför kroppen.
  • En mjuklift som passar de flesta vagnar, perfekt att bara bära ut en sovande bebis och flytta till säng, soffa, golvet eller liknande.
  • Ett babynest!
  • En madrass, passar som både madrass i resesäng samt lekbädd, perfekt när barnet skall ligga under babygym, ligga på mage samt öva att sitta.

http://sleepcarrier.com/wordpress/assets/SleepCarrier_barsele_icon-170x170.png SleepCarrier_mjuklift_iconSleepCarrier_babynest_icon SleepCarrier_madrass_icon

Jag har prövat att ha Aline i den, men hon är för stor, det är en produkt anpassad från helt nyfödd till ca 1 år.

image image barnplaggsguiden.se

Gå in och läs mer här, eller se användningsvideon här! Kommer skriva en ordentlig recension när bebis har anlänt och jag testat produkten! Håll koll tills dess!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.