Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Veckans "Rookie" Lewolly

Lewolly är ett ungt företag som startades när grundarna ansåg att de inte fanns pojkkläder som de gillade. De hittade ett märke som heter Dave&Bella som de gillade och valde därefter att sälja dessa vackra kläder i Sverige. Lewolly är Dave&Bellas enda återförsäljare. Märket har en fransk designer och tillverkas i Kina. Alla kläder är testade  och godkända för att klara EU standarder och regler om exempelvis kemikalier och liknande.

Idag säljer Lewolly både flick och pojkläder för barn mellan 6 mån och 4 år. De säljer även otroligt söta skor! Spana in dem! Snabb leverans och spännande med nytt märke.

Stilen: Romantiskt, vackra stilrena kläder. Påminner om Zara, Newbie, Pomp de lux, stort plus för kul och vackra killkläder utan tryck överallt!

Barnplaggsguiden image image image

Blommiga leggings: 129 kr, Marinblå stickade legging: 99 kr, Tröja: 219 kr, T-shirt 109kr

Storleksguiden:

6 mån motsvarar ca. 62, vilket blir ungefär 3-6 mån.
12 mån motsvarar ca 68/74, vilket blir ungefär 6-12 mån.
18 mån motsvarar ca 80/86 vilket blir ungefär 12-18 mån.
24 motsvarar ca 86/92 vilket blir ungefär 18-24 mån. o.s.v.
 Jag beställde hem kläder till Aline i storlek 18 mån, då hon har ungefär 80, är 81 lång och i de flesta märken så har hon denna storlek. Det passade perfekt. Inte för stort eller litet utan hon kommer kunna ha plagget under hösten tror jag.
Priset: Jag måste säga att jag är fascinerad av priset. Det är väldigt vackra kläder – billigt.
Kvalitet: Det är bra material, 100% bomull och kläderna känns mjuka och härliga. Men jag måste tvätta och låta Aline använda dem, så jag återkommer med en recension.
image
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.