Koolabah – svåraste stavningen på länge – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Koolabah – svåraste stavningen på länge

Har googlat, koolaba? kollaabah, koolaba. Tills jag kom på det. Koola – bah . ( coola ba!) Nu glömmer jag det aldrig.

Ja iaf. Jag har hittat ett nytt spännande märke. Det är ett svenskt göteborgsbaserat märke som heter Koolabah. Märket är HELT IGENOM unisex, och de gör kläder från 3 månader till 6 år. Sett att en del “kändisar” skrivit om märket och jag kan nu se charmen. Mycket prickar, svart-vitt, eller mildare färger som gör sig bra på barn. Passformen verkar vara unisex med? Kan man säga så? Inget jätteåtsittande, helt enkelt kläder som sitter skönt och ledigt. Jag kan tänka mig att allt går att krypa och leka i! Koolabah använder sig av ekologiskt bomull, GOTS certifierat!

Här är mitt favoritplagg! Peachy Jumpsuit!

Ser väldigt skön och sval ut! Priset för denna är 350 kr. Känns okej, kanske lite dyrt för ett nytt märke! ( alltså nytt för mig, aldrig provat!) Men är kvalitén underbar så betalar jag gärna dom pengarna!

Det enda jag undrar lite över är – att de är gjorda i Turkiet. Hade varit roligt om de var gjorda i Sverige. Men då hade jag kunnat lova ett saftigare pris!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.