Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Zara – fint, billigt, bristande kvalitet

Zara har mycket vackra, fina och trendiga barnkläder! Fint och enkelt både för tjejer och killar. Märket har inget som helst genustänk och det är mycket uppdelat mellan killar och tjejer. Jag hittar ofta saker till Aline både på tjej och killavdelningen och har man inget emot att strunta i uppdelningen i butik så finns mycket fint att hitta. Personligen köper jag ofta leggings samt koftor där då de är smala och långa i benen.

Storlekarna är små! Ta gärna en eller två storlekar större. Titta på cm på lappen, de följer inte de ”vanliga” måtten som tex HM, lindex och kappahl.

Här får man vad man betalar för. Jag tycker inte att de håller bra i tvätten, fläckar går in i materialet på ett sätt som gör de svåra att få bort. De blir fort dassiga. Helt enkelt billiga kläder med bristande kvalitet. Som vanligt är frågan om man verkligen vill köpa många billiga plagg eller ett dyrt? Givetvis finns undantag. Exempelvis deras basic koftor som jag ofta tycker håller sig fina länge!

Jag har även lärt mig att undvika kläderna som har rosetter och liknande på. Det som sticker ut. Ofta, tröttsamt nog så totalförstörs dessa i tvätten.

IMG_0086

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.