åTerVunNet -unika barnkläder av BiNTe & BeA

Annons

Marknader

Hej trogna vänner!

Som ni kan se är vi inte längre aktiva här på bloggen, det känns tråkigt men våra symaskiner vilar och vi ägnar oss åt lite annat pyssel om dagarna, så som jobb, bebisar och ungar. Det betyder dock inte att vi slutat sälja våra saker. Ibland syr vi något fint och fyller på lagret, de sakerna och kläderna kommer vi att sälja vid tre tillfällen under vintern, 30/11 på Designmarknaden på Café Deed samt 1/12 och 8/12 på Julmarknaden i Mosås. Vi kommer att lägga upp bilder och mer information här samt på Facebook.

mobil 019julmarknad mosås 016

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Nytt i boden

 

Nu har vi laddat upp med lite nytt inför sista dagen. Idag har ni chansen att komma in, nästa vecka lämnar vi över till några andra utställare!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Augusti

 

Medan resten av Sverige firat årets varmaste dag på diverse stränder, har vi försökt svalka oss och arbetat med ett lapptäcke i Hantverksboden. Vi har det sååå trevligt! I morgon är det sista dagen så kom förbi och ta en titt, det finns massor av svalkande glass att köpa i Wadköping!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Första dagen i boden

Vilken härlig dag! Trots att regnet strilade ned i princip hela dagen har vi haft det urmysigt i Wadköpings Hantverksbod. Trevliga turister, glada Örebroare och kära vänner har tittat förbi hela dagen, handlat, pratat och kikat. Nu får vi ägna kvällarna åt att sy ändå mer för att hålla hyllorna fulla men det gör vi ju så gärna. Morgonens tidning bjöd på en notis om oss, kul!!

God natt! Vi ses imorgon 11-17

 

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Förbereder

Annons
Kommentera (0)

Kommentera