Annika Duckmark

En resa att minnas

Hej finisar,

Ja det börjar kanske bli tjatigt med sol härifrån Turkiet, men det är den bistra sanningen. Ännu en dag utan ett moln på himmelen. Men nu är det bara en dag kvar och sedan väntar kalla Sverige igen 🙂 bästa att passa på att njuta. idag har vi hängt vid poolen hela dagen och kins föräldrar kom några timmar och badade med oss. På vägen till frukosten i morse passade jag på att fota lite, det finns så många fina saker att fota här att man skulle kunna gå runt med kameran en hel dag och bara knäppa och knäppa. En sådan här ser vi till att roffa åt oss varje dag, här kan hela familjen hänga…..

SAM_6953

SAM_6954

Om ni någon gång vill ha det där All Inclucive hotellet som har det där lilla extra så kan jag varmt rekommendera Maxx Royal i Belek. Jag har faktiskt ingenting att klaga på. Fantastiska pooler…

SAM_6957

Privata bungalows i en lagun precis framför huvudbyggnaden. Egen stege ner i poolen och bubbelpool på terassen.

SAM_6960

Det här hotellet ligger bredvid vårt och är helt inklätt i konstgräs 🙂

SAM_6958

Mycket bad gör att man måste pausa och mysa en stund med pappa….

SAM_6977

Här är Kin med sin fina mamma Astrid i solnedgången….

kinastrid

Justin här fått en stor favorit under resan, Ankie Baggers son Filip får inte en lugn stund stackarn. Men han är så gullig mot Justin och låter honom ta plats. Fint gjort gulliga Filip.

filip

Ankie och Kin fick en lite stund för sig själva men självklart var paparazzi framme, hi hi

SAM_6979

Nu är alla snart klara i duschen och jag måste stänga ner…..inte lätt att hinna blogga när det är full fart hela tiden :)))))

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.