Annika Duckmark

En fredag med mys…

Hej på er,

Hur har ni det? Här är fredagskvällen i full fart….eller fart är väl att överdriva. Men vi har börjat fredagsmyset. Ikväll var vi lata och köpte pizza, jag hade tänkt något helt annat först men som skulle ta över två timmar så jag var inte svårövertalad när Mattias föreslog hämtmat…. man får vara lite slarvig ibland eller hur 🙂 J kikar lite på barnkanalen innan det är dags för hela familjen att bänka sig framför Idol. Själv har jag hällt upp ett glas vitt, tänt ljus och skriver några rader till dig….

Om vi backar bandet några timmar så hämtade jag J lite tidigare idag och vi har haft en myseftermiddag. Först en tur till Farsa där det inhandlades lite godis och ostbågar….hmmm ingen vidare kostcirkel här idag 🙂
Sen åkte vi hem och gjorde höst/vinter i trädgården. Nu är det ju bara en vecka tills vi åker på vår kryssning och när vi är åter har halva oktober gått. Så därför kändes det skönt att röja rejält. Klippt ner vissna buskar, plockat undan alla leksaker, tvättvindan och lagt trädgårdsmöblerna under presenning. Så skönt och rent i trädgården nu, tänkt jag tycker precis vi plockade fram allt……men snart är det dags att plocka fram det igen 🙂 Om 6 månader är det slutet av mars och börjar ljusna igen :)))))

Förra veckan stod här en massa röda tomater som vi plockade varje dag. Nu är dom ett minne blott.

Utemöblerna sover gott härunder…

Källarföråd igår och trädgårds röj idag….ja nu måste jag kompensera med lite glamour. Jag var ju på smyckes mässan Presious för någon vecka sedan och har ju inte visat er allt därifrån. Dessa fina hittade jag i SNÖ of Swedens monter.

I morgon ska J och jag på bio, blir lite mamma, son mys….

Önskar er alla en mysig kväll. Kika in HÄR förresten om ni vill ta den av en superfin rabatt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.