Annawii

GOOD MORNING TUESDAY ♥

 
God morgon sötnosar! I dag är jag trött, trött, trött men ändå på ett gott humör för julveckan närmar sig med stormsteg och jag kan knappt bärga mig till lördag då jag tar jullov i några dagar och bara ska njuta av lugnet. Underbart! Planerna för i dag är gurpparbete i skolan och så hoppas jag att jag får klart det sista med ”Min stora dag”-projektet. Jag ska även börja knåpa på en liten vinter/julfilm jag och Micke filmat för det är så kul att göra videobloggar och jag går in i min egen lilla värld när jag gör det. Kul! Vad ska ni hitta på i dag?
Ha en underbar tisdag ♥
/Good morning babes! Today I’m so tired but still on a good mood because christmas is coming closer and I can’t wait until saturday because then I will take some christmas vacation from school for a couple of days. Nice! My plans for today is to go to school, work with the charity project I’m doing and edit a video blog me and Mike have filmed. Fun, fun! What are you doing today?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. thesadbox

    Hej snöglädje, tack för leendet här med! 🙂 Köpenhamn är regnigt idag och min stackars cykel är på lagning. Hoppas att de hinner fixa det innan kl 4 så kan jag gå och spana in några second hand affärer på vesterbrogade 🙂

  2. Elin

    God morgon och tack för leendet du gav mig av din lilla bildfilm 🙂
    Jag ska ägna dagen åt att flyttpacka den första lådan, första veckan i januari är det byte av både stad och bostad. På kvällen hoppas jag på en trevlig middag med vänner!