Annawii

PREGNANCY WEEK 31

Då närmar jag mig slutet på vecka 31 och jisses vad tiden går fort nu! Magen växer för fullt och det kanske syns lite dåligt på bilden men den har sjunkit lite så jag är lite smalare precis under bysten och sedan har själva magen blivit större. Väldigt för andningen då trycket på lungorna minskat men desto mer tryck nedåt samt på alla organ (särskilt magsäcken). Än så länge känner jag mig jättevacker och för första gången i mitt liv känner jag mig faktiskt tillfreds med min kropp. Kanske beror på att man får en annan syn på kroppen när man bär på ett liv och inser att den är så mycket mer än bara en kropp? Väldigt fin känsla och skönt för mig som haft väldigt mycket problem med min kroppssyn genom åren!
Måendemässigt har denna vecka varit tuff med mycket trötthet och illamående så jag är rätt slut. Har faktiskt gråtit ett par gånger då jag känt att energin varit i botten och jag önskar så att jag kunde få samla på mig lite hull sista tiden men det blir inte bättre av att jag stressar över det. Ska till barnmorska på måndag och det känns så skönt för då kan vi prata lite om det och så får de mäta magen plus väga mig så får vi se om jag ens behöver oroa mig. Är väl kanske inte superovanligt att man oroar sig för saker så här mot slutet, det gör säkert alla!
Rent psykiskt har det också varit lite jobbigt då jag varit så slut men samtidigt är jag ju så glad, lycklig och förväntansfull så det väger upp. Lillan lever rövare mer än någonsin och jag känner att jag får sån fin kontakt med henne. Så fort jag lägger handen på magen får jag en liten duns mot den och det är en magisk känsla. Min lilla älskade guldklimp – som vi längtar efter dig nu ♥.
Hur har/hade ni det kring den här tiden i graviditeten?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ingrid Wenell

    Nu börjar du allt komma ifatt mig tror jag, i storlek alltså! 🙂 Jag känner mig dock gigantisk trots att folk tycker jag är liten. Orkar typ ingenting och är otroligt känslig!

  2. Anonym

    Håller med dig fullständigt. Jag ändrade också kroppsuppfattning och matvanor när jag var gravid med första och till slut undrade jag varför jag ens hade brytt mig så mkt om det innan. Det blev så uppenbart betydelselöst med vikt och kalorisnål mat när det blev så tydligt vad det viktiga är i livet. Efter förlossningen har man ju ofta en annan kroppsform än innan men det är så obetydligt jämfört med vad man fått. Hoppas du kan släppa på kontrollen än mer med vad du äter, ffa under amningen måste man ju ofta äta väldigt mkt.

  3. Anonym

    Vad oerhört vacker du är! Låter så härligt när du pratar om din ofödda bebis, önskar verkligen få uppleva samma äventyr snart! Kram!