Annawii

PREGNANCY WEEK 19

Då närmar jag mig slutet på Vecka 19 och denna vecka har det börjat synas att jag är gravid på riktigt som ni kanske ser på bilden (syns kanske inte superbra men jag börjar liksom ”svälla upp” från revbenen och nedåt nu, förra veckan var det bara längst ner på magen). Det är väldigt ovant för mig som varit ganska platt och jag har haft mina stunder då jag känt att ”inget är fint på mig längre” men samtidigt är jag glad att det börjar synas för jag längtar ju efter den där karaktäristiska babymagen som är så vacker. Förhoppningsvis dyker den upp snart och det skulle inte förvåna mig om jag vaknar upp med den i morgon för just nu går allt så snabbt. Jag hänger knappt med haha ;).
Rent måendemässigt har jag mått mycket bättre och jag mår bara illa korta perioder när jag är trött eller stressad. Dock så tror jag att jag har ”växtvärk” i livmodern för på kvällarna när jag lägger mig är det som en molande värk (eller värk är att ta i för det gör inte ont, men det känns lite) och i början oroade jag mig för det men efter att ha pratat med andra mammor har jag insett att det inte är något konstigt. Det händer ju en hel del inne i magen just nu hihi.
På det personliga planet märker jag att jag för var dag som går blir mer och mer en mamma på riktigt. Jag börjar verkligen ställa in mig på att vi ska ha barn och inför dagens ultraljud har jag gått från att mest vara nyfiken på kön till att bara vilja se att allt är ok. Jag håller verkligen tummarna för att lilla Kakan växer som hen ska och det ska bli så skönt att äntligen få göra ultraljudet så man vet hur det går där inne. Räknar typ minutrarna till det är dags och det gör nog Micke med hihi ;).
Hur kände/känner ni i Vecka 19, började ni också ställa in er mer på att bli förälder?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.